Egy étteremben dolgozom. A minap beleért a hajam a maradékba, undorító kajás lett. Nem volt időm megmosni. Holnapig kibírja? Lehet valami azon kívül hogy gusztustalan?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 22:08
1/11 anonim válasza:
Engem beindítana, ha pörkölt szaga lenne a barátnőmnek. Ki ne mosd!
2/11 anonim válasza:
Fujj, nem igaz, hogy legalabb a veget nem tudod megmosni a csapnal!
3/11 anonim válasza:
Szerintem még ha most megmosnád holnap reggelig simán megszáradna. Vagy legalább átöblíthetnéd sima vízzel a végét.
4/11 anonim válasza:
Amennyi idő alatt a kérdést kiírtad, simán megmoshattad volna legalább a kajás részét.
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok, amúgy a kérdésre válaszolva igen, lehet valami. A kajás része rothadásnak indul, elfertőződik és ráterjed az agyadra. Bár ez már valószínűleg megtörtént, úgyhogy most már mindegy.
6/11 anonim válasza:
Én azonnal szaladtam volna a csaphoz és csak a kaját leöblítettem volna. Ezért nem kell az egész fejed megmosni :-) Egy papírtörlővel áttörlöd és kész. Majd megszárad.
7/11 anonim válasza:
A minap? Mégis mióta kajás a hajad?
8/11 anonim válasza:
légyszi írd már meg melyik étteremben dolgozol, hogy még véletlenül se menjek a közelébe
9/11 A kérdező kommentje:
De h*lyék vagytok xD épphogy csak beleért a hajam az ételbe
És már rég megmostam
Nyomikák
2017. okt. 12. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!