Mi volt a (számotokra) legundorítóbb/legutáltabb étel amit valaha megettetek? És miért etted meg?
Figyelt kérdés
nem arra gondolok h belekóstoltatok és kiköptétek hanem tényleg megettétek mert éhesek voltatok vagy bármi egyéb okból
tehát nem ilyen romlott kajára vagy mondjuk papírra gondolok hanem olyanra ami tényleg ehető :D
2021. jún. 30. 16:21
11/14 anonim válasza:
Spenót-úgy amblokk gusztustalannak tartom, bárki készíti
Virslis süti félig nyersen, 3 db. Imádtam azt a sütit, de amikor a recept alapján csináltuk (180-200°C-t írt, beraktam 190-re, 15-20 percet, kiszedtem 17 és fél után) apa, anya is ettek belőle, mindannyian egész éjjel hánytunk, én 3 évig utána nem ettem ilyen sütit és lassan másfél éve megint nem, mert semmilyen búzalisztes ételt nem eszem.
12/14 anonim válasza:
Tökfőzelék. Már a szagától is undorodok, de ezt kaptam epeműtét után első ebédre, miután napokig infúzión éltem. Megettem. Bár hozzá kell tenni, nagyon híg és íztelen volt szerencsére :)
14/14 Metionin válasza:
Máj és bab, a két étel, amit mióta élek, utálok. Gyerekkoromban viszont többször meg kellett ennem, ha nem akartam verést. Egyszer viszont vissza is hánytam az asztalra és utána valahogy felfogták, hogy nem kéne erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!