Melyik könyvben van a legundorítóbb jelenet amit valaha olvastál? És mi az?
Dr. Nyiszli Miklós: Orvos voltam Auschwitzban című könyvében volt egy rövid fejezet amitől szó szerint kidobtam a taccsot.
Auschwitzban játszódik, szóval igaz történet.
A lényeg az volt, hogy a kiéhezett emberek akik hónapok óta éheztek, találtak az udvaron főni valamit vízbe... és annyira éhesek voltak hogy ettek belőle. A végén kiderült hogy néhány embertársukból főztek épp szappant... Szóval gondolhatod...
Undorító a gondolata is.
Nálam soha nem volt még ilyen. Nehéz elvenni az étvágyamat, hogy úgy mondjam:) De én ilyen típus vagyok. Már 5 évesen is boncolást néztem a TV-benxD Legalábbis anyám szerint, aki majd szívszélhűdést kapott, amikor megláttaxD Szóval kétlem, hogy van ilyen...
Ja, de. Ha állatkínzásról olvasok. Na, attól kiborulok. De inkább elkeseredett, meg dühös vagyok.
köszi a választ :)
én is azt hittem, hogy nincs ilyen, főleg könyvben... de rájöttem, hogy van :S
OFF:
RIF-Reichstelle für Industrielle Fettenversorgung vagyis Birodalmi Ipari Zsírellátóközpont pl.: gépek kenéséhez, szappanfőzéshez stb. Mondjuk az I betűt könnyű J-nek olvasni Így akár lehet RJF-Reines Jüdisches Fett azaz Tiszta ZsidóZsír is.
Az egészről már bebizonyosodott hogy csupán legenda, szóval nem kéne valós tényként kezelni.
ON
2 dolog jut hirtelen az eszembe, bár nem tudom, 100%-osan jól emlékszem-e mindenre.
Richard Bachman (Stephen King álneve): Rendcsinálók... abban volt ilyen, hogy mintha egy kisbaba vagy 1-2 éves gyerek testébe beköltözött volna vmi gonosz entitás, és meg akarta dugni a saját anyját vagy dajkáját.
Könyv címére nem emlékszem... anyatej-szex, fétis jelleggel. 13 éves voltam, nyaraláson vettem el egy könyvet, amit anyukám vett ki a könyvtárból és hozta el az útra... hát eléggé lesokkolt (anyukám sem szokott ilyesmit olvasni, az ismertető alapján sem vmi szexkönyv, őt is eléggé sokkolhatta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!