Kapszulás kávé jobb vagy kotyogós?





Itthon még nem ittam kapszulás kávét, viszont Olaszországban már igen, nagyjából 5 éve.
Akkor az nekem olyan erős volt, mint egy lórúgás.
Úgy gondolom az ottani tapasztalatok alapján, hogy a kapszulás kávé erőssége attól függ, hogy milyen kávé van a kapszulában és ahhoz mennyi víz van beállítva.
Ettől függetlenül a kotyogóst mondanám kedveltebbnek, mert jó minőségű, finom kávét lehet vele csinálni olcsóbban, mint a kapszulásból.
Mindezt úgy, hogy nekem még a régi, igazi szarvasi elektromos van, le nem cserélném semmire.










11-es: nyilvan egy kavehazi eros nyomasu gep nagyon jo minosegu kavet tud fozni, az pl. A kotyogosnal is tud finomabb es erosebb lenni, de az otthoni klasszik kapszulas kavefozo nudli :D
En fiatal vagyok, megis csak es kizarolag a kotyogosra eskuszom:)





#13
Kedves 13-as!
Nem kávéházi kávéról beszéltem, hanem otthoni kávéfőzőről, ami nem az enyém volt! Ugyanis családi okok és munka miatt Olaszországban élem 30 éve minden év második felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!