Kapszulás kávé jobb vagy kotyogós?
Figyelt kérdés
Anyumnak vettem ajándékba Dolce Gusto kapszulás gépet de ő mégis inkább kotyogóst iszik mert az főz "igazi" kávét.2021. jún. 19. 21:48
1/14 anonim válasza:
Én anyukám is pont ilyen:D
Számomra a kapszulás a jobb, de az idősebbek inkább a kotyogósat szeretik.
2/14 anonim válasza:
Gondolom, mert a kapszula fajlagosan sokkal drágább.Egy kapszula árából 2x főz 4 személyes adagot, persze, ezen kívül lehet, hogy-mivel a kotyogó méregerős kávét főz, ehhez van hozzászokva. De főleg az előbbi az ok szerintem (az én anyám is inkább a kotyogót használja, pedig vettem neki pod-os kávéfőzőt (direkt ilyent, mert a kávépárnák sokkal olcsóbbak, mint a kapszulák, de mégis.)
3/14 anonim válasza:
A kapszulàs nem csak marha drága, de rengeteg felesleges szemetet is termel, és nem is olyan erős mint a kotyogós
4/14 anonim válasza:
Anyu se issza a kapszulás kávét mert szerinte az nem kávé :D Ő a főzött kávét issza, neki a kotyogós erős de a kapszulás meg nagyon gyenge
5/14 anonim válasza:
Elárulja valaki, hogy mi az élvezet a kotyogós kávéban, amit ráadásul sokszor a legrosszabb tchibo vagy paloma/karavánból főznek? Azon kívül, hogy keserű mint a dög, és égetett gumi íze van.
6/14 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, erre nem lehet jó választ írni. Én személy szerint kotyogóspárti vagyok. Vendégségben nem utasítom vissza a kapszulásat sem, de nem tud úgy feldobni, nem olyan erős.
7/14 anonim válasza:
Pedig kotyogósban is lehet isteni kávét főzni, nyílván érteni kell hozzá.
8/14 anonim válasza:
A kotyogos fozi az igazi kavet, ez vitathatatlan.
A kapszulasok rohadt dragan eladott, kis kupacba tomoritett por kavek, kb mint a capuccino porok ami 150ft egY zacsko.😂 A sok hulye meg veszi, mert XY celeb szinesz reklamozza, meg a felso tizezer ugyse tudja mire kolteni a penzet...
9/14 anonim válasza:
Én nem kávézók viszont emlékszem gyerekkoromban mindenkinek kotyogos kávéfőzője volt nagyszüleimnek is talán még nekünk is .érezni,hallani lehetett mikor elkészül a kávé.
És most is lehet rengeteg féle örölt kávét venni kotyogoshoz így szerintem azal is remek kávét lehet csinálni aki akkar.
10/14 anonim válasza:
Nekem utántölthető kapszuláim vannak így ugyanazt a kávét le tudom főzni mint amit a kotyogósban használok. Szerintem a kapszulásban főzve mindegyik kávé jobb ízű, aromásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!