Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit igyak hogy ne legyen savam?

Mit igyak hogy ne legyen savam?

Figyelt kérdés
Hétvégén megyünk iszogatni,viszont mostanában(lassan 1 éve)nem birja a gyomrom az alkoholt,olyan savam lesz tőle,hogy csak na és nyilván rosszul vagyok tőle.Ezért lassan egy éve csak 2-3 sört iszok mivel azthittem hogy a vodka meg ezek marják a gyomrom.Aztán rájöttem,hogy sok a savam mivel nem csak akkor marta mikor alkoholt fogyasztottam.A sör nyilván tabu mivel savas(eddig is 2 órán keresztül kellett megigyak egy üveggel különben savam volt tőle).Az lenne a kérdésem hogy ha mondjuk vodkát innék gyümölcslével attól nem lenne ekkora savam? Mindig vagy 3-4 órával hamarabb haza kellett menjek mint a többi mivel rosszul voltam tőle.És ha vinnék magammal szódabikarbónát és a fürdőbe meginnám?Tippek?
2021. jún. 18. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

AZ csak jó ha így jelez a szervezet,amúgy nem vesztettél semmit ha nem iszol,persze a haverokkal lazulás .

Annak,idején én is ilyen voltam,nekem a bundás-kenyér (segített ),buli előtt megettem kettőt .

2021. jún. 18. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél be egy renniet vagy ilyesmit
2021. jún. 18. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

A májadat pátyolgasd, esetleg a hasnyálmirigyedet, mert ezek okozzák a savadat.

Szedj Legalon, vagy Silegon kapszulát és ne igyál!... legfeljebb egy dl jó minőségű bort sok szódával, ha már muszáj innod.

2021. jún. 18. 19:08
 4/5 anonim válasza:
En a SALVUS Gyogyvizet csak ajanlani tudom. Segit a savval megbirkozni. Egy kicsit igyal belole, mert nagy mennyiségben hashajto hatasu!
2021. jún. 20. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Van egy Gaviscon nevű szuszpenzió, ebből egy kanállal beveszel és pár órán keresztül védi a gyomrodat meg a nyelőcsöved.

Nekem bevált, különösen refluxra. Piálás után is érdemes bevenni egy kanállal.

2021. jún. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!