Mit igyak hogy ne legyen képszakadás és hányás?
Figyelt kérdés
Ma megyek discoba és ott nem szeretnék hányni ,de nem is szeretnék nem emlékezni semmire. Mit igyak?
F
2017. jún. 10. 10:05
1/13 anonim válasza:
A legjobb, ha minden kör után megiszol legalább fél liter vizet.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát discoba nem tudom hogy ez mennyire lehetséges..
2017. jún. 10. 10:15
3/13 anonim válasza:
Minden szórakozóhelyen van szóda, e felől ne aggódj! :)
5/13 anonim válasza:
Gondolkozz már egy kicsit istenem... bármit ihatsz, a lényeg hogy mértékkel.
6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a legutóbbi berúgásomon nagyon szét voltam csapva, majdnem teljes képszakadás , hányás , verekedés , mondjuk akkor össze ittam mindent meg sokat, de ezt most elakarom kerülni mert ugye ez most disco , az meg házibuli volt.
Itt kicsapnak, ha hangoskodok meg kötekszek verekszek??
2017. jún. 10. 11:05
7/13 Tiboo Martino válasza:
A mérték is fontos, ne éhgyomorra történjen, meg nem szabad nagyon összevissza keverni a piákat. Pezsgőt ne igyál, ha már mást ittál, az úgy mindig KO! Érdemes meginni kb minden második pohár vagy üveg pia után, egy pohár vizet az tényleg segít megakadályozni ezeket a kellemetlenségeket, ráadásul ha így teszel nem leszel másnapos sem annyira, mert hidratálsz foyamat. Discos éjszakákon én úgy csináltam legtöbbször, hogy előtte jó rendesen be volt alapozva, bent vettem egy üveg sört és miután megittam, a mosdóban feltöltöttem vízzel az üveget többször is, utána azt ittam már csak. Azért ne aggódj, hogy pl ezért hüyének néznek, engem inkább megszóltak sokszor, hogy - "Okos!"
8/13 anonim válasza:
Mértékkel, bár lehet, hogy az nem menő.
9/13 anonim válasza:
Édes istenem kérdező, te hány éves vagy, 12? Mi az hogy mit igyál? Tök mindegy mit iszol, csak ne igyál többet a kelleténél. Te tudod, hogy mennyit bírsz. Vigyél kevés pénzt és akkor nem lesz ebből gond, akkor se ha nincs önkontrollod.
10/13 A kérdező kommentje:
Sörre lehet inni töményet?
Vagy miket tanácso keverni , amiktől nem leszek kész?
Nem akarok annyira kevergetni , de 2 féle italt úgy is fogok inni, mit igyak ?
2017. jún. 10. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!