A szedd magad akcióknak mi értelme van?
Figyelt kérdés
Ugyanannyiért adják a gyümölcsöt, mint a boltban vagy piacon. Így mi értelme van az egésznek? Ha azt számolom, akkor összesítve drágábban jövök ki vele és még melóznom is kell a leszedéssel, mert ugye ki kell menni (benzinköltség oda-vissza), le kell szedni, kiválogatni a hibás darabokat, lemosni, ez mind extra meló és egy fillérrel sem olcsóbb, mintha piacon megvenném a leszedett, kiválogatott, megmosott gyümölcsöt.2021. jún. 17. 17:07
21/29 anonim válasza:
21,pontosan.
Meselte ismeros, hogy elment egy ilyen epreshez,ismerőséhez, es kozolte vele, hogy akkor o kap a masik dobozbol, amit ok is esznek...
22/29 anonim válasza:
Detto! Piacos ismeros elottem pakolta a torok importot ki az asztalra, ahol a magyar eper felirat allt 1500ert.
23/29 anonim válasza:
a kertit eszem legszívesebben, de nem elég befőzésre is, de ennyi hely van.
Meg Csökölyön megállok, ha arra járok, legalább magyar, házak mögé is belátni több helyen a földekre, meg jó íze van.
24/29 anonim válasza:
Igazából ez a gyerekeseknek éri meg, évi párszor kimenni mindig másfajta gyümölcshöz. Közben magyarázni, hogy látod, Pistike, így terem az eper/alma/anyámkínja.
Régebben, amikor én voltam gyerek (most vagyok 38) még anyagilag is megérte, de ma már igazából nem.
25/29 anonim válasza:
Nekem meg érte pár éve gyerekek kimentünk és szedtünk jó pár kg epret ,jó program volt gyerekekel és friss epret szedtünk ami tényleg érett és édes volt .
26/29 Cortez.felesege válasza:
Ha elmész akkor már látod, hogy te mit szedsz le. Az egész közben még meg is tudod kóstolni amit leszedsz és igazából, evente egyszer még jó program is lehet.
27/29 anonim válasza:
Hat jah, ennyi. Leszedheted a pirosat, erettet, nem a halvanyabbat, hogy ne rohadjin el hamar, ha aznap nem viszik el
28/29 anonim válasza:
Kérdező, amúgy felvilágosítalak, hogy a piacon vett gyümölcs soha nincs megmosva!
29/29 anonim válasza:
Mi Veszprém megyében idén 1100-ért szedtük, a boltban 1800 volt kilója. Hát, több mint tíz kilót szedtünk, az már 7000 Ft különbség minimum. (Valamint ettünk is a helyszínen, az tény :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!