Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szedd magad akcióknak mi...

A szedd magad akcióknak mi értelme van?

Figyelt kérdés
Ugyanannyiért adják a gyümölcsöt, mint a boltban vagy piacon. Így mi értelme van az egésznek? Ha azt számolom, akkor összesítve drágábban jövök ki vele és még melóznom is kell a leszedéssel, mert ugye ki kell menni (benzinköltség oda-vissza), le kell szedni, kiválogatni a hibás darabokat, lemosni, ez mind extra meló és egy fillérrel sem olcsóbb, mintha piacon megvenném a leszedett, kiválogatott, megmosott gyümölcsöt.

2021. jún. 17. 17:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

21,pontosan.

Meselte ismeros, hogy elment egy ilyen epreshez,ismerőséhez, es kozolte vele, hogy akkor o kap a masik dobozbol, amit ok is esznek...

2021. jún. 17. 18:51
 22/29 anonim ***** válasza:
83%
Detto! Piacos ismeros elottem pakolta a torok importot ki az asztalra, ahol a magyar eper felirat allt 1500ert.
2021. jún. 17. 19:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

a kertit eszem legszívesebben, de nem elég befőzésre is, de ennyi hely van.

Meg Csökölyön megállok, ha arra járok, legalább magyar, házak mögé is belátni több helyen a földekre, meg jó íze van.

2021. jún. 17. 19:39
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez a gyerekeseknek éri meg, évi párszor kimenni mindig másfajta gyümölcshöz. Közben magyarázni, hogy látod, Pistike, így terem az eper/alma/anyámkínja.

Régebben, amikor én voltam gyerek (most vagyok 38) még anyagilag is megérte, de ma már igazából nem.

2021. jún. 17. 20:33
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Nekem meg érte pár éve gyerekek kimentünk és szedtünk jó pár kg epret ,jó program volt gyerekekel és friss epret szedtünk ami tényleg érett és édes volt .
2021. jún. 18. 05:41
 26/29 Cortez.felesege válasza:
100%
Ha elmész akkor már látod, hogy te mit szedsz le. Az egész közben még meg is tudod kóstolni amit leszedsz és igazából, evente egyszer még jó program is lehet.
2021. jún. 20. 01:30
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat jah, ennyi. Leszedheted a pirosat, erettet, nem a halvanyabbat, hogy ne rohadjin el hamar, ha aznap nem viszik el
2021. jún. 20. 01:37
 28/29 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, amúgy felvilágosítalak, hogy a piacon vett gyümölcs soha nincs megmosva!
2021. júl. 7. 00:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi Veszprém megyében idén 1100-ért szedtük, a boltban 1800 volt kilója. Hát, több mint tíz kilót szedtünk, az már 7000 Ft különbség minimum. (Valamint ettünk is a helyszínen, az tény :D)
2021. júl. 17. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!