A szedd magad akcióknak mi értelme van?
Figyelt kérdés
Ugyanannyiért adják a gyümölcsöt, mint a boltban vagy piacon. Így mi értelme van az egésznek? Ha azt számolom, akkor összesítve drágábban jövök ki vele és még melóznom is kell a leszedéssel, mert ugye ki kell menni (benzinköltség oda-vissza), le kell szedni, kiválogatni a hibás darabokat, lemosni, ez mind extra meló és egy fillérrel sem olcsóbb, mintha piacon megvenném a leszedett, kiválogatott, megmosott gyümölcsöt.2021. jún. 17. 17:07
1/29 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy kora reggel már oda kell menni, különben a jó darabokat már leszedik előttem. Tavaly így jártunk, potyára mentünk ki és még szabadnapot is kivettünk miatta...
2021. jún. 17. 17:09
3/29 anonim válasza:
Ki az, aki gyümölcsszedés miatt vesz ki szabadnapot???
4/29 A kérdező kommentje:
Aki nem hétvégén akar szedni, mert arra már rég leszedik a jókat. Legyen szíves olyan szóljon hozzá, aki tisztában van ezekkel és szedett is már.
2021. jún. 17. 17:21
5/29 A kérdező kommentje:
#2 Nem mondok helyet, de 800-ért adják a szedett eper kilóját. 10 kg felett van minimális kedvezmény, valami 5%, de azzal sem van előbbre az ember.
2021. jún. 17. 17:23
6/29 anonim válasza:
Már hogyne lenne előrébb! 1500 ft Budapesten az eper kilója a piacon. Meg még ennél is drágább.
7/29 anonim válasza:
Nem tudom, én ezer éve voltam utoljára ilyenen. De akkor még úgy ment, hogy 2 a szájba, 1 a kosárba, 2 a szájba, 1 a kosárba...
8/29 anonim válasza:
A Bp. környéki ERdbeerland földeken 600 ft kilója.
A piaci 1300-1600 hoz képest JELENTŐSEN olcsóbb.
9/29 A kérdező kommentje:
A piacon 1000 Ft. a kilója nálunk, boltban is hasonló árakat szoktam látni. Az a +/- 200 Ft. nem látom hol fedezi a járulékos költségeimet, ha elmegyek inkább szedni.
2021. jún. 17. 17:27
10/29 anonim válasza:
7: igen-igen, mi is mentünk három gyerekkel - tuti megettek egy-két kilót, mire leszedtük a dzsemhez szükséges két-három rekesznyi epret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!