A szedd magad akcióknak mi értelme van?
9: de akkor miért mentél...??? Ezt tudhattad ELŐRE!!
Leírtam, hogy Bp környékén mi az arány: 600 vs. 1600. Ennyiér bőven megéri.
Ez milyen kérdés, de most komolyan???
Kiszámolod, hogy megéri-e neked. Ha nem, akkor nem mész.
Nálunk 1200-nál kezdődik az eper, így ha lenne a közelben ilyen lehetőség, és lenne autónk, akkor lehet, hogy mennék 600-800 Ft-ért epret szedni.
Már csak azért is, mert egy kis kikapcsolódás, szórakozás lenne, hiszen nekünk nincs kertünk, és úgyis olyan unalmas az életem.
Lehet válogatni, és már ott a földön zabálsz annyit, hogy bőven megéri.
Konklúzió: van, akinek megéri, másnak meg nem. Döntsd el, hogy te melyik csoportba tartozol.
Belekalkulaljak a kart sok helyen.
Mert csomoan osszetaposnak csomót, foleg ha megy a gyerek, es az nekik kieses. Akkor meg nem ertem, minek ilyen akció
Teljesen jogos a felvetesed, mar nem eri meg! Csak sokan nem szamolnak utana, plusz ugy vannak vele, ott jol tele eszik magukat sunyiban, a gyerekkel se kell torodni...es igy egesz napos program kipipalva! Gyereket be se engednek elbol, mert nem figyelnek oda, mindent letaposnak, letepnek.
Evekkel ezelott, mikor 400-450ert lehetett szedni a szabadfoldon es a piacon 1000-1200 volt a szar magyarnak hazudott torok eper, akkor igen megerte. De most olyan draga mindenhol az eper, hogy inkabb nem is veszek. Luxuscikk, mint a malna, afonya, de lassan a paprika vagy a barack is.
Ha egyszer csaladi hazam lesz, tuti termelek magunknak, mert akkor jossz ki a legolcsobban es legalabb tudod is, hogy mit raksz a szadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!