Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szedd magad akcióknak mi...

A szedd magad akcióknak mi értelme van?

Figyelt kérdés
Ugyanannyiért adják a gyümölcsöt, mint a boltban vagy piacon. Így mi értelme van az egésznek? Ha azt számolom, akkor összesítve drágábban jövök ki vele és még melóznom is kell a leszedéssel, mert ugye ki kell menni (benzinköltség oda-vissza), le kell szedni, kiválogatni a hibás darabokat, lemosni, ez mind extra meló és egy fillérrel sem olcsóbb, mintha piacon megvenném a leszedett, kiválogatott, megmosott gyümölcsöt.

2021. jún. 17. 17:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

9: de akkor miért mentél...??? Ezt tudhattad ELŐRE!!

Leírtam, hogy Bp környékén mi az arány: 600 vs. 1600. Ennyiér bőven megéri.

2021. jún. 17. 17:31
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jo, ha meg van mosva,hamarabb megrohad
2021. jún. 17. 17:38
 13/29 A kérdező kommentje:
#11 Hát akkor nektek irtó nagy mákotok van, mert itt vidéken teljesen más az árazás. Szívesen felmennék Bp. környékére 600-ért szedni, de az még drágább lenne úgy a benzinköltség miatt.
2021. jún. 17. 17:43
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Ez milyen kérdés, de most komolyan???

Kiszámolod, hogy megéri-e neked. Ha nem, akkor nem mész.

Nálunk 1200-nál kezdődik az eper, így ha lenne a közelben ilyen lehetőség, és lenne autónk, akkor lehet, hogy mennék 600-800 Ft-ért epret szedni.

Már csak azért is, mert egy kis kikapcsolódás, szórakozás lenne, hiszen nekünk nincs kertünk, és úgyis olyan unalmas az életem.

Lehet válogatni, és már ott a földön zabálsz annyit, hogy bőven megéri.

Konklúzió: van, akinek megéri, másnak meg nem. Döntsd el, hogy te melyik csoportba tartozol.

2021. jún. 17. 17:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Belekalkulaljak a kart sok helyen.

Mert csomoan osszetaposnak csomót, foleg ha megy a gyerek, es az nekik kieses. Akkor meg nem ertem, minek ilyen akció

2021. jún. 17. 17:51
 16/29 A kérdező kommentje:
#14 Ha nekem nem éri meg, akkor a környéken se senki másnak. Szerinted így mi értelme van akkor meghirdetni? Igen, vannak akik mennek, mert nem képesek utánaszámolni vagy nem tudom miért, de ez még nem lenne ok arra, hogy bolti áron adják.
2021. jún. 17. 17:55
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
Mifelénk jobban megéri, mint a piacon venni. Illetve gyerekkel egy jó kis program lehet.
2021. jún. 17. 18:07
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem neked teljesen mindegy, hogy ki mit mond, mert csak a magadét hajtogatod.
2021. jún. 17. 18:07
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
#16: ha annyira nem érné meg a vállalkozónak, akkor nem csinálná. Ennyi. 😎
2021. jún. 17. 18:39
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos a felvetesed, mar nem eri meg! Csak sokan nem szamolnak utana, plusz ugy vannak vele, ott jol tele eszik magukat sunyiban, a gyerekkel se kell torodni...es igy egesz napos program kipipalva! Gyereket be se engednek elbol, mert nem figyelnek oda, mindent letaposnak, letepnek.

Evekkel ezelott, mikor 400-450ert lehetett szedni a szabadfoldon es a piacon 1000-1200 volt a szar magyarnak hazudott torok eper, akkor igen megerte. De most olyan draga mindenhol az eper, hogy inkabb nem is veszek. Luxuscikk, mint a malna, afonya, de lassan a paprika vagy a barack is.

Ha egyszer csaladi hazam lesz, tuti termelek magunknak, mert akkor jossz ki a legolcsobban es legalabb tudod is, hogy mit raksz a szadba.

2021. jún. 17. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!