Van értelme krumplipürét utólag megszórni egy kis zabpehellyel és úgy fogyasztani?
Nem tudom ugyan, mi értelme lenne, de nekem eszembe sem jutna.
A zabpehely csak akkor lesz jó, ha elég nedvességet fel tud venni, ez a krumplipüré esetében valószínütlen, hacsak nem folyik.
Másrészt ízben sem igazán tudom elképzelni a kettöt együtt, de ettöl még lehet, hogy nem rossz.
A helyedben 1-2 evökanálnyit külön tennék, arra szórnám a zabpelyhet és ha ízlik, akkor teszek a többire is, ha meg nem jó, ennyit nem sajnálok kidobni.
Mi lenne a célod vele?
Inkább szórj rá pirított hagymát (aldi-lidl-ben lehet kapni dobozban) - az jó ropogós marad és nagyon finom. :)
Ha krumplipüré variálás a célod vele, akkor esetleg reszelt sajtot, bazsalikomot szórj bele!
Kicsit először furi, hogy ahogy elolvad a sajt, a püré is nyúlósabb lesz, de én nagyon szeretem, alapból is odavagyok az olvadt sajtért, ez a kettő együtt meg isteni! :)
Ahelyett, hogy hülyeségeket írsz, inkább nézd meg, mi a különbség az emberiség és az emberiesség közt!
Másrészt nem mindenki CH-fóbiás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!