Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sajnos nyers sertés húst...

Sajnos nyers sertés húst ettem, azt hittem nem sertés mert ilyen szeletelt karajféleség volt, amit szeretek nyersen enni. Mit tehetek, hogy ne legyen semmi bajom? Van amit ha megeszek vagy megiszok akkor nem lesz semmi bajom a parazitakzol?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
10: bakker, az SONKA!!!!! A Serrano a legmenőbb spanyol sonka, levegőn szárított - NEM nyers!
2021. jún. 17. 09:23
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk én karóba húznám lazán, azt, aki megsütne egy serrano-t, vagy akár csak jellegűt. énnek pont az a lényege, hogy olyan amilyen és nem nyers, hanem érlelt és szárított.

Mióta a nővérem Spanyolországban él és sok félét kóstoltam azóta a jamon iberico-t jobban szeretem, sőt az a non plus utlra.

Bónusz egy "mezei" serrano-t is érlelnek vagy 9-12 hónapig, attól függ milyen minőségű, egy gran reserva, több mint 15 hónapig is "készül", hogy a viharban lenne már nyers.

2021. jún. 17. 13:42
 23/23 anonim ***** válasza:
62%
Inkabb kerdezd meg anyukadat....mert ennyit meg egy ovodas is tud.
2021. jún. 17. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!