Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sajnos nyers sertés húst...

Sajnos nyers sertés húst ettem, azt hittem nem sertés mert ilyen szeletelt karajféleség volt, amit szeretek nyersen enni. Mit tehetek, hogy ne legyen semmi bajom? Van amit ha megeszek vagy megiszok akkor nem lesz semmi bajom a parazitakzol?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

NEm tudom eldönteni, troll vagy, vagy nagyon buta!

A Serrano egy sonkaféleség és nem számít nyers húsnak!

2021. jún. 16. 22:23
 12/23 A kérdező kommentje:
Az sztem csak a márkája, ra volt írva h nyers, meg csak tudom milyen ize van a nyers húsnak és csak tudok olvasni.
2021. jún. 16. 22:36
 13/23 A kérdező kommentje:
Kb olyan mint azok a nyers baconok
2021. jún. 16. 22:37
 14/23 A kérdező kommentje:
A lényeg, h remélem nem lesz bajom 😅
2021. jún. 16. 22:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

2,3,9 es vagyok.

Serrano, presunto, pármai, vagy bayonne... hasonló eljárással készülnek.

Konkrétan jelenleg a világ legismertebb, legelismertebb, és legkiválóbb sonkái. Milliók fogyasztják naponta, tonnaszámra fogy, nyilvánvalóan minden probléma nélkül, különben ha bármi következménye lenne, értelem szerűen nem ennék.

Egy ilyen kuriózumtól nem bepánikolni kell, hanem élvezni!

2021. jún. 16. 22:47
 16/23 A kérdező kommentje:
Jo csak mivel nyers, lehet ezt sütni kell, szóval "nem lesz semmi a hasamban", hogy ezt a nyers sertést megettem??? Ennyit szeretnék tudni
2021. jún. 16. 22:51
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

A szárítás egy tartósító eljárás, a tartósítás meg arról szól, hogy kiirtson minden mikroorganizmust az adott élelmiszerben.

Ez egy több száz éves eljárás, hatalmas kultusza van, tízmilliók eszik naponta biztonsággal.

Hogy rávilágítsak mennyire abszurd a kérdésed, kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint ha beülnél egy Bentley-be, és azon aggódnál, hogy jól működik e a rendszámtábla világítás...

2021. jún. 16. 22:59
 18/23 A kérdező kommentje:

Jo akkor megnyugodtam, (amugy meg fiatal vagyok)

Köszi a válaszokat!!!

2021. jún. 16. 23:23
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem fiatal vagy hanem hülye az Sonka úgy is jó és ehető meg sütve is .
2021. jún. 17. 05:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nyers (ebben az esetben), azt jelenti: nem főtt, nem sült.

Hanem pácolt, füstölt. Ami tartósító eljárás. A szavatossági idő lejártáig biztonsággal fogyasztható.

Mert létezik olyan is, hogy füstölt ÉS főtt tarja mondjuk. Egész más íze, állaga van, mintha csak simán füstölve lenne.

2021. jún. 17. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!