Hogyan kell a szeletelt, vékony bacont-t ropogósra sütni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 22:36
1/3 anonim válasza:
Én a kontakt grillben szoktam csinálni, egy perc alatt ropogósra sül és alig megy össze:
Amíg nem volt ilyen cuccom, addig serpenyőben csináltam, de le kell valamivel (vasalóval, kislábassal, stb...) szorítani, hogy sima maradjon.
Meg lehet csinálni mikróban is, de akkor is le kell szorítani.
2/3 anonim válasza:
3/3 Yehudina válasza:
Nem valami sonkafélére gondoltál? Mi az a bacon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!