A bolgnait ketchuppal vagy anélkül nélkül eszitek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 13:13
21/26 anonim válasza:
Azzal, sőt a pizzaszeleteimet is abba szoktam mártogatni. Az olasz rokonaim egy része nem is ül le velem egy asztalhoz, ha ilyesmi a vacsi... :D
22/26 Z válasza:
Az az igazság, hogy ha jó a szósz, akkor fölösleges rá a kecsap.
Persze mindenki úgy eszi ahogy akarja, de én, amikor magam főzöm, nekem nem kell rá, mert önmagában is finom.
23/26 anonim válasza:
A ketchup eszméletlen meggyalázása az olasz konyhának, főleg bolognain (pizzán is!). Ha jó recept alapján csináljátok a szószt, akkor meg se fordul majd a fejetekben hogy ketchupot tegyetek rá (pl. street kichen bolognai receptje).
24/26 anonim válasza:
Nem teszek rá külön ketchupot, hiszen a szósz eleve paradicsomos. Ha édesebb ízre vágyom, teszek kevés cukrot a szószba. Többnyire házilag készítem. A tésztára szósz és sajt kerül. Sajnos, gyengém a savanyúság, így savanyúságot még a bolognai spagetti mellé is eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!