Ketchup-pal lehet sűríteni pörköltet?
Figyelt kérdés
Vaddisznó pörköltrôl van szó.2012. júl. 13. 15:53
2/5 anonim válasza:
Nem kell süríteni, ha van benne bőven hagyma, fokhagyma, hús, le kell kicsit főzni a levét, ha túl híg.
3/5 anonim válasza:
Vadhúshoz akkor már inkább mustár,mint ketchup.
4/5 anonim válasza:
Mi is használunk egy kis kecsöpöt a vaddisznóba, izesités gyanánt. Kicsit, mert édes. Egy kis praktika, mert egy csipet cukor nem árt a vaddisznónak, és más pörköltbe is, mert kiadja az izeket. A kecsöp paradicsom is és cukor is, tehát nem ront rajta. A kecsöp nem süritő anyag.
5/5 anonim válasza:
Főzzed födő nélkül, el fog tűnni a felesleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!