A bolgnait ketchuppal vagy anélkül nélkül eszitek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 13:13
12/26 anonim válasza:
Nélküle. Az alapban úgy is van, tudtommal.
13/26 anonim válasza:
12: ketchup TUTI NINCS az "alapban".
No meg arról ne is beszéljünk, hogy azok a műanyag porok miből vannak... :)))))
16/26 anonim válasza:
#13: Előkerestem neked a spájzból. Bolognai mártás. (Nem alap, az előbb elírtam.) 360 gramm, üveges kiszerelés. Összetevők: víz, sűrített paradicsom (21%), cukor, növényi olaj, vöröshagyma (3%), só, stb. Mi ebből szoktunk csinálni bolognait, darálthússal összekeverve.
17/26 anonim válasza:
18/26 anonim válasza:
"A bolgnait ketchuppal vagy anélkül nélkül eszitek?" Páran nem értettétek meg a kérdést sem, ez abból tisztán látszik, hogy Ők a #4-est lepontozták. Nem az volt a kérdés, hogy szerintetek hogy finomabb, hanem az, hogy hogy eszitek, kechuppal vagy kechup nélkül? Vagy azért pontoztátok le, mert Ti jobban tudjátok, hogy helytelenül válaszolt, mert Ő igenis kechup nélkül eszi a bolognai-t?
Engem remélem felpontoztok, mert én egyáltalán nem használok kechup-ot.
19/26 anonim válasza:
Nélkül.
Rühellem a ketchup nevű bóti förmedvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!