Mi bajunk lehet ha kukac volt a húson?
Uncsi már ez a sok kukacos grillcsirke kérdés!
Ennyire élvezitek a hülyitést?!?
Vagy 10x volt már!!
Vagy konkurencia vagytok? Tesco mi??
Nem siekrül megnyitni az expresst a cba helyfoglalása miatt?
A kérdés provokáció! Ne döljetek be!
Gondoltam itt elbeszélgettek és nekem nincs már mit hozzáfűznöm ehhez. DE kikérem magamnak, hogy provokáció és KAMU!!!!!!! Mászkáltak rajta igenis a kis kukacok. Én annak mondom őket, nem olyan volt mint ami mondjuk az almába vagy a gyümölcsbe van. Kicsi fehér lapos volt. kb 1cm hosszú. Lehet féreg nem tudom nem vagyok biológus. Ha CBA-s vagy adj hálát az égnek, hogy nem tettünk semmit!!! Mert felháborító hogy mit megnem tesznek a multik az emberekkel.Amúgy a tesco-ról sem hallok jobbat, de nem nevesítek tovább, mert ezek a MULTIK. A romlott ételt is eladjátok, hogy egy kis pénzt kicsikarhassatok az emberből, közbe a munkás, aki nekik meg éhbérért dolgozik kidolgozza lelkét és az ő pofájáról sül le a bőr, hogy mit ad el.
Visszakanyarodva a kérdésre, nem lett bajunk. Sem hányás, sem hasmenés. És nem nyersen vettük, hanem már készen. És a szállítás során sem köpte be a légy. Csupán annyi lehetett h a romlott húst nem sütötték át teljesen és a csonton a "kórókozó" ottmaradt. ENNYI, nem kívánok többet hozzászólni, szeretném elfelejteni az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!