Mi bajunk lehet ha kukac volt a húson?
Figyelt kérdés
Ma a CBA-ban vettünk frissen grill csirkecombot. A párom megette már én meg a maradékból csak szemezgettem amikor észrevettem, hogy kukacok mászkálnak rajta. Kis fehér kukacok. Mi bajunk lehet tőle? Mit tegyünk?2010. aug. 23. 22:13
11/24 anonim válasza:
Pontosan, semmi komoly, Bear is mennyi kukacot, evett, és semmi, túlélte. Ez a Túlélés törvényei! Nekem van túlélős könyvem, és írja, hogy a kukacokban sok a feérje, de smemi komoly baj nem történik, ha megeszed. Klönben mondok valamit. Az étterembe se tudod mit adnak eléd. megeszed, és semmi bajod. Vagy nem gondolod, hogy attól van!
12/24 anonim válasza:
CBA-Coop-tsai, nene!
Hentestől vegyetek húst.
13/24 anonim válasza:
És am nem a kukacoktól kell félni ..ilyen hús esetén.
14/24 anonim válasza:
szerintem az asztalon hagyták sütés után és simán beköpték a legyek...nem biztos, hogy a boltban lett olyan
15/24 anonim válasza:
Ha kukacok mászkáltak rajta,akkor már kellett volna gyanús szagank lenni a húson..,nem volt büdi?
16/24 Fullteam válasza:
Nem biztos,hogy a bolt tehet róla.Amúgy én azért ellátogatnék a fogyasztóvédelemhez :)
17/24 anonim válasza:
Utólag köpte be a légy...
Ami valószínű már nem az üzletben történt hanem a kocsiban vagy otthon..
Ezek a kis dögök akár a zacskóba is bebújnak és elég neki 2-3 perc hogy kinyomjon vagy 20-30 lárvát!
Lemosod meleg vízzel és semmi bajod nem lesz tőle.
Sózd meg jobban ahol a kukacok voltak, az is fertőtlenít.
Én még fiatalabb koromban vmi gyümölccsel jártam így, de én be is zabáltam a köpőléggyel együtt aztán órákon át a torkomból köszörültem vissza a mozgó lárvákat.
Mégse lett semmi bajom, még hasmenésem se...
18/24 anonim válasza:
Nyilván utólag, már sülten köpte be a légy, azért éltek a lárvák. Amúgy meg, gyorsan fejlődik a légy, de nem ennyire. Ezt a húst nyilván hosszú órákkal korábban köpte be a légy. Én is bemennék a helyedben a cba-ba és balhéznék egy sort, de jelezném az esetet a helyi ántsz-nek is. A cba hálózat - tisztelet az egy-két kivételes üzletnek - NEM a tisztaságáról és a friss árujáról híres.
19/24 anonim válasza:
nem is tudom mit mondjak..... de nem ertem ha megfozted:a kukacok kijottek volna a husbol es eszrevetted volna 2: ha megsutotted volna a kukacok az olajba megbarnultak volna....igy nem lehettek feherek amik meg maszkaltak is. vagy nyersen ettetek?
20/24 anonim válasza:
Nem o sutotte, hanem ott sutottek meg, es mar grillezve vettek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!