Pazarlásnak számít, ha a rizs főzővizébe belefőzök egy vöröshagymát az íze miatt, majd utána kidobom?
ezért van tele a tenger műanyaggal .. mert csak egy zacskó aztán 10 milliószor egy zacskó már elég nagy mennyiség. a kidobott kajával ugyanez van.
a főtt hagyma édeskés ízű amúgy nem tudom miért kell azt mondani hogy nem jó.
22-es: az, hogy valaki szereti a fött hagymát, vagy sem kizárólag ízlés kérdése, attól, hogy neked ízlik, másnak még nem feltétlen.
Olyan nincs - szerencsére -, hogy mindenkinek mindent meg kell ennie, amit valaki is eszek valahol a világban.
Én ugyan szeretem a hagymát minden formában, de van, aki nem, meg van, akinem nem tesz jót.
A zacskók valóban problémák.
De az étel??
Kidobom a kenyeret, max megeszi a hangya vagy valami más állat. Vagy esetleg a természet lebontja.
Most ilyen alapon ne legyen sehol fű, mert csak nő vele a "szeméthalom" a kertben??
ha még odakerülne a természetbe. akkor megenné valami oszt jóvan tényleg.
de odakerül más háztartási hulladék mellé kidobott flakonok stb aztán reakcióblép erjed, penészedik , algásodik miattab a víz stb. A háztartási hulladék és az élelmiszer az egyik legszennyezőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!