Tekinthető pazarlásnak, viszont ha úgy nézzük, hogy a teát meg a kávézaccot is kidobjuk, akkor nem.
2021. ápr. 23. 09:58
2/28 anonim válasza:
Nem a témához kapcsolódik, de #1 mi a zaccot lefolyó tisztítónak használjuk. Valamint van olyan növény is ami szereti.
2021. ápr. 23. 10:01
3/28 anonim válasza:
Én nem tartom annak, bár én nem szoktam így csinálni. Párszor próbáltam, de nekem nem jött be. Viszont rájöttem, hogyha teszek 1-2 leveskockát a rizs főzővizébe, akkor elképesztően finom lesz a végeredmény.
2021. ápr. 23. 10:02
4/28 anonim válasza:
Szerintem nem pazarlás, mert olyan ízt ad a rizsnek, hogy utána nem szükséges etelizesitovel telenyomni.
Rizst megpiritani pici olajon, rá só és bors, utána 2x annyi vízzel felonteni (basmati v jázmin rizshez elég picivel kevesebb víz) mehet bele a hagyma. 5-6percig főzni aztán fedő alatt meg 10percig állni hagyni.
Kiveszed a hagymát, felkavarod és kész a nagyon finom rizsed.
2021. ápr. 23. 10:30
5/28 anonim válasza:
Szűzanyám, ebbe eddig bele sem gondoltam!
Én nagy pazarló vagyok, mert a leszopogatott csontot is kidobom, ahelyett, hogy enyvet főznék belőle!
2021. ápr. 23. 10:37
6/28 anonim válasza:
Attól még, hogy nem vagy fillérbaszó, még nem esel azonnal a másik végletbe. Egy hagymáról beszélünk, ember. Értéke kb. 30Ft.
2021. ápr. 23. 10:40
7/28 anonim válasza:
2: csak óvatosan a zaccal!
"Amit viszont érdemes figyelembe venni, ha soha nem tartjuk karban a mosogató szifont és tele van ételmaradékkal és egyéb szennyeződéssel, akkor a folyamatosan a lefolyóba öntött kávézacc csak még nagyobb dugulást fog előidézni a szifonban. Talán ennyit a kávézacc legendájáról."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!