Mikor kérünk egy üdítőt akkor csak egy üres poharat adnak és nekünk kell a gépből tölteni. Gondolkoztam ezen, hogy akár 2-szer is megtölthetném és fel sem tűnne senkinek.
Igazam van vagy hülyeség?
Amúgy is drága a hamburger így legalább lehetne kicsit spórolni. :)
Végül is nem mondják, meg nincs is kiírva, hogy csak egyszer töltheted meg a poharat.
Egyébként a kóla tényleg elég vizes. Ezért iszok inkább Sprite-ot abban talán nem érezni annyira a vizezést.
2010. aug. 21. 12:01
12/21 anonim válasza:
Igen tudom hogy az is szörp igazából de a mekisnek enyhén vizesebb íze van :D
2010. aug. 21. 12:03
13/21 anonim válasza:
Senki nem fogja észrevenni hogy még 1x töltesz, hidd el van jobb dolguk is. Főleg nyáron a sok diákmunkás mind ott van.
Én mondjuk nem szoktam még 1x tölteni mert nekem így is elég sok, de szerintem sokan csinálják ezt.
2010. aug. 21. 12:10
14/21 anonim válasza:
Elvileg csak egyszer szabad megtölteni. Csak a vidéki kultúráltabb mekikben van, ahol a közönség is kultúráltabb. Pesten pl egy ilyet sme láttam még, de Győrben ilyen van a sétálóutcában. Csak a poharat veszed meg és 1x töltesz, igazából a kiszolgálást gyorsítja meg.
Csak hát ugye kell az is, hogy ne 20x menj tölteni :))
2010. aug. 21. 20:25
15/21 anonim válasza:
Töltsed nyugodtan, le se szarják !
2010. aug. 21. 20:36
16/21 anonim válasza:
2 liter coca cola 280Ft, és ez a MINEKÜNK eladott ÁR! Beszerzi vagy 150Ftért, és eladja ahányszor ujratöltheted, 8 liternyi kólát úgyse tölt ki egy ember, szóval mindenképpen nyereséges!! Vagy ha egyik igen, a másik biztos nem
2010. aug. 21. 20:41
17/21 anonim válasza:
plusz jelentősen higítja is...
2010. aug. 21. 23:44
18/21 anonim válasza:
Az biztos, hogy a KFC-ben korlátlanul akárhányszor újratölthető, mivel ez volt a TV reklámjukban is:
Nem akarok bunkó lenni de ezért tart ott az ország ahol.igaz,ez csak egy kóla,de mindenhez ilyen az emberek hozzáállása.ha lehet lopjuk el.Szóval,egyszer lehet tölteni.Másodjára a sz@rrágók töltik.Ha annyira szomjas valaki,az vegyen nagyobb üdítőt,ha meg nincs rá pénze igyon otthon vizet és annyi.
2010. szept. 1. 09:33
20/21 anonim válasza:
Ismerve a magyar mentalitást, nem vezették volna be, ha nem kalkulálnának bele bizonyos veszteséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!