Mikor kérünk egy üdítőt akkor csak egy üres poharat adnak és nekünk kell a gépből tölteni. Gondolkoztam ezen, hogy akár 2-szer is megtölthetném és fel sem tűnne senkinek.
Igazam van vagy hülyeség?
Amúgy is drága a hamburger így legalább lehetne kicsit spórolni. :)
Végül is nem mondják, meg nincs is kiírva, hogy csak egyszer töltheted meg a poharat.
eleve az a lényege az egésznek, hogy többször tölthesd ...;)
2010. aug. 21. 11:00
2/21 anonim válasza:
mostmár akkor olyan akció van mint régen a kfc-ben?
2010. aug. 21. 11:01
3/21 anonim válasza:
A KFC-ben még mindig van ilyen akció. 400 Ft egy pohár, és annyiszor töltheted, amennyiszer akarod.
2010. aug. 21. 11:04
4/21 anonim válasza:
Én megkérdeztem, hogy hányszor szabad tölteni. Azt mondták 1x, de én vagy 2x még újratöltöttem és a kutya sem szólt rám, hogy nem szabad....
2010. aug. 21. 11:06
5/21 anonim válasza:
Nyugodtan töltsd többször! Ha rád szólnak, majd mondhatod, hogy félreértetted. Nehogy már egy akkora céget sajnáljunk, mint a McDonald's, ha ez gond nekik, akkor majd visszaállítják a régi rendszert.
2010. aug. 21. 11:09
6/21 anonim válasza:
1x töltős. nézd meg a blokkot, hogy hányszor szerepel rajta és mi a mértékegysége...
nekem nem lenne pofám visszamenni, főleg, hogyha nincsenek is olyan sokan...
akkor ennyi erővel aki autós mekibe megy, menjen még egy kört és töltessen újra?:) vicces lenne nem?:)
ha mindenki 2-3x újratöltene, azért a mekinek se menne olyan jól...
szóval... inkább ne tedd!
2010. aug. 21. 11:35
7/21 anonim válasza:
ma 11:35
Szerinted a mekinél nem kalkulálták bele ezt? Akár 5* is újratöltheted, hidd el, ők akkor is nyereséget fognak termelni ezzel is.
Amíg 260ft 8dkg krumpli, és ameddig meg is veszik (én is köztük) addig nagyon jól fog menni nekik.
Üdítő terén pedig 210, 3dl kóla, amiért fél litert vehetsz, és nem vizezed legalább 30%ban.
2010. aug. 21. 11:41
8/21 anonim válasza:
Nem mintha rendes üdítőt kapnál:S szerinem mind szörp legalábbis a cola az tuti.Szerintem simán újratöltheted.
2010. aug. 21. 11:42
9/21 Phoney válasza:
Nem akarok belekötni, de a cola eredetileg is szörp:D
Egyébként meg baromijól menne a mcdonaldsnak akkor is, ha holnaptól minden kólát 10x engedne kitölteni. Számoljatok már egy kicsit.
2010. aug. 21. 11:52
10/21 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, hogy a kasszától balra van az üdítős gép és mikor odamész tölteni akkor takarásban vagy a dolgozók elől. Tehát ők nem vennék észre, hogy töltök de nem tudom, hogy a kamera figyel-e ilyesmit, egyedül a vásárlók vennék észre de gondolom ők meg csak nem szólnak már, bár vannak g*ci emberek a világon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!