9es valszeg sokkot kapna ha vegánként megjelennék a buliján🤣
2021. márc. 28. 14:56
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2021. márc. 28. 15:58
13/21 anonim válasza:
Szerintem is bunkóság, ne már hogy két kanál levesbe belepusztulsz, ezzel a házigazdát sérted meg, aki szeretettel főzött neked. És nem arról van szó, hogy teletömték régen, nem azt kérte, hogy edd meg az egész fazékkal könyörgöm...ez alapvető illem, hogy legalább megkóstolod. Én nem hiszem el, hogy vannak még ilyen tajparasztok, akiket a szülei még ennyire se tanítottak meg. Nem mondom, hogy ezért nem hívnálak többet vendégségbe, de hogy egy falat ételt se tennék az orrod elé vagy csak ha időbe lefixáltam édesnaccsáddal', hogy csak a szilvád buktát szereti.
2021. márc. 28. 16:23
14/21 anonim válasza:
Hú, hetes, nekem bárki kimeri a levest, akkor megköszönöm, odaadom neki!, és szedek MAGAMNAK!
1. nem vagyok dedós, hogy ki kelljen szolgálni
2. ne ő döntse el, hogy mit egyek és mennyit
Aki pedig megsértődik bármin, ami az étkezéssel, elfogadással kapcsolatos, az puffogjon csak kedvére, az Ő szegénységi bizonyítványa.
2021. márc. 28. 16:26
15/21 anonim válasza:
Jesszum! Én ha vendégeket fogadok, előtte megtudakolom mit szeretnek és azt főzöm. Szerintem ez az illem, nem az, hogy elvárom hogy megegye akkor is ha nem kívánja.
Ha hozzád hasonló emberhez mennék vendégségbe, nem hogy nem sértődnék meg, hogy nem hívsz többet, hanem hálás lennék.
2021. márc. 28. 16:28
16/21 anonim válasza:
13-as, akkor meg majd azon megy a hiszti, hogy miért csak két kanállal evett belőle, tuti válogatós, stb.
Az az ostoba és korlátolt, aki szerint "illemből" bármit is meg kéne enni.
2021. márc. 28. 16:28
17/21 anonim válasza:
Nem is értem. Ha én valakit vendégségbe hívok, azért teszem, hogy jól érezze magát nálam. Hogy érezhetné jól magát, ha olyan ételt kell ennie, amit nem szeret?
2021. márc. 28. 17:28
18/21 anonim válasza:
Úristen, én el sem hiszem, hogy még manapság is van olyan, aki megsértődik azon, ha valaki nem eszik valamelyik ételből meg úgy érzi, muszáj belenyalni minden egyes fogásba....
Borzasztó szokás ez a tukmálás.
2021. márc. 28. 18:59
19/21 anonim válasza:
Nyilván a vendéglátódtól függ.
Én gyűlölöm a leveseket, nem szoktam kérni belőle. Van aki megsértődik és van aki nem. (Aki megsértődik, ahhoz nem megyek máskor ebédre/vacsorára.)
2021. márc. 29. 15:49
20/21 anonim válasza:
Egyszer azon sértődött meg valaki, hogy nem fogadtam el a kávét. Kihozták nekem is csészében, de én soha nem iszom kávét. Ha hozzám vendég jön, megkérdezem, hogy mit szeret, vagy mit nem szeret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!