Mennyire probléma, ha vendégségben nem eszem levest?
Szerintem alapvetően illik ilyenkor legalább 4 evőkanálnyit kiszedni és megenni. De ha szó szerint öklendezel, inkább utasítsd vissza finoman, annál semmi sem sertőbb, mintha valaki visszahányja a tányérba a szeretettel készült ételt.
Egyébként honnan jön ez az utálat? Tömtek az oviban?
Ha elore szolsz, hogy nem szeretnel levest enni akkor semmi gond ... de ha kimerik a levest es nem eszel bele, azzal megbantod a haziasszonyt.
Mellesleg jegyzem meg es csak is a maganvelemenyem: ha nincs semmi konkret bajod a levestol csak egyeniskednel az en asztalomnal, soha tobbet nem hivnalak vendegsegbe!
Ugyan igy a kerti party-n finnyaskodo es csirket/virslit sutni akaro ember sem vesz tobbet reszt a bulimon.
Magam reszerol utalom a program-gyilkosokat!!!
" ... de ha kimerik a levest es nem eszel bele, azzal megbantod a haziasszonyt."
HA NEKEM a háziasszony kimeri a levest, akkor ö nem tudja az illemet. Merheti ö a vendégeknek, de csak annak és annyit, ami a vendégknek megfelelö.
Ha nem valamit nem szeret/nem bír megenni a vendég, azzal nem bántja meg a háziasszonyt, aki ilyenen megsértödik, az rettenö promitiv valaki.
7-es; ha így állsz másokhoz, akkor remélhetöleg nem sokára egyedül leszel a partikon meg vendégeid sem lesznek, ha ennyire bunkó vagy!
Én nem szeretnék nálad bulizni, 9-es.
Nálunk a sorból kilógás nem bűn, és nem is jelent problemat, hogy figyeljünk egymás egyéni ízlésére. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!