Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire probléma, ha vendégsé...

Mennyire probléma, ha vendégségben nem eszem levest?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vagyok leveses. Van, hogy miközben eszem mintha nem tudnám lenyelni és jönne vissza. :D :/
2021. márc. 28. 12:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem alapvetően illik ilyenkor legalább 4 evőkanálnyit kiszedni és megenni. De ha szó szerint öklendezel, inkább utasítsd vissza finoman, annál semmi sem sertőbb, mintha valaki visszahányja a tányérba a szeretettel készült ételt.

Egyébként honnan jön ez az utálat? Tömtek az oviban?

2021. márc. 28. 12:46
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Miért illik? Miért illik magunkba erőltetni valamit??? Sose fogom megérteni.
2021. márc. 28. 12:54
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Normális emberek között semennyire sem szabad, hogy probléma legyen. "Köszönöm szépen, levest nem kérek." Ennyi.
2021. márc. 28. 13:04
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha normális a vendéglátód és eltudja fogadni épp ésszel hogy nem kérsz akkor nem kérsz. Ha normálatlan és akkor is egyél és tukmál és megsértődik akkor szedsz egy fél merőkanállal, kevered kavarod, beszélgetsz és közlöd hogy köszönöd nem bírsz többet.
2021. márc. 28. 13:05
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálam lennél vendég és azt mondanád, hogy nem kérsz levest, az semmiféle problémát nem jelentene.
2021. márc. 28. 14:18
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Miért volna probléma? Nem kérsz és kész.
2021. márc. 28. 14:19
 7/21 anonim ***** válasza:
13%

Ha elore szolsz, hogy nem szeretnel levest enni akkor semmi gond ... de ha kimerik a levest es nem eszel bele, azzal megbantod a haziasszonyt.

Mellesleg jegyzem meg es csak is a maganvelemenyem: ha nincs semmi konkret bajod a levestol csak egyeniskednel az en asztalomnal, soha tobbet nem hivnalak vendegsegbe!

Ugyan igy a kerti party-n finnyaskodo es csirket/virslit sutni akaro ember sem vesz tobbet reszt a bulimon.

Magam reszerol utalom a program-gyilkosokat!!!

2021. márc. 28. 14:24
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

" ... de ha kimerik a levest es nem eszel bele, azzal megbantod a haziasszonyt."

HA NEKEM a háziasszony kimeri a levest, akkor ö nem tudja az illemet. Merheti ö a vendégeknek, de csak annak és annyit, ami a vendégknek megfelelö.

Ha nem valamit nem szeret/nem bír megenni a vendég, azzal nem bántja meg a háziasszonyt, aki ilyenen megsértödik, az rettenö promitiv valaki.

7-es; ha így állsz másokhoz, akkor remélhetöleg nem sokára egyedül leszel a partikon meg vendégeid sem lesznek, ha ennyire bunkó vagy!

2021. márc. 28. 14:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem eszem levest. Azt sem eszem meg, amit én főzök a családnak. Így természetesen vendégségben sem eszem meg. Szólok, hogy nem kérek levest, mert én sosem eszem levest. Meg szokták érteni. Vagy legalábbis úgy tesznek.:)
2021. márc. 28. 14:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretnék nálad bulizni, 9-es.

Nálunk a sorból kilógás nem bűn, és nem is jelent problemat, hogy figyeljünk egymás egyéni ízlésére. Nem vagyunk egyformák.

2021. márc. 28. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!