Milyen módszerrel lehetne eltenni frissen szeletelt /rántani való/ vargányát télire?
Figyelt kérdés
Ma szedtünk 5,70 kilót. Köztük hatalmasakat is. Imádjuk a rántott vargányát, szeretjük a pörköltet is. Szóval minden módon. Pörköltnek le tudom fagyasztani, ám én szeretnék szeleteket is eltenni, hogy télen is ránthassak ki belőle. Mit gondoltok, lehetséges ez?2010. aug. 19. 21:07
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem. A gomba kiengedve "vizes" és puha lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Kár. Annyira sajnálom, hogy csak pörkölt lehet és megszárítva lehet tartósítani.
2010. aug. 19. 21:25
3/3 anonim válasza:
Az elsö nem jól irja: szeletelve is le lehet fagyasztani, és vagy fagyottan panirozni és azonnal kirántani - akkor nem lesz puha, hanem ugyanolyan finom, mint frissen - igy egy évig is eláll, vagy lehet mindjárt panirozva fagyasztani, utána felengedés NÈLKÜL sütni, de igy nem áll el olyan sokáig.
A fontos, hogy a fagyasztott gombát sosem szabad kiolvasztani, hanem mindig fagyosan kell elkezdeni sütni/fözni - akkor nem lesz löttyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!