A csirkemáj is bekeményedik ha előre sózom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 21:29
11/11 anonim válasza:
Én is csatlakozom a nem utólag sózók táborához. :)
MINDIG sütés, főzés közben sózom a májakat (minden félét), soha nem lesz kemény!
Akkor keményedhet meg, ha túlfőzöd, túlsütöd!
Urban legends ez is, mint sok konyhai tévhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!