Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A csirkemáj is bekeményedik...

A csirkemáj is bekeményedik ha előre sózom?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 21:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
77%

Én is csatlakozom a nem utólag sózók táborához. :)

MINDIG sütés, főzés közben sózom a májakat (minden félét), soha nem lesz kemény!

Akkor keményedhet meg, ha túlfőzöd, túlsütöd!

Urban legends ez is, mint sok konyhai tévhit.

2021. ápr. 16. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!