A csirkemáj is bekeményedik ha előre sózom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 21:29
2/11 anonim válasza:
Szerintem egyik máj sem keményedik meg, ezt valaki kitalálta és elterjedt. Én direkt kipróbáltam, sosem lett kemény. A főzés elején sózom borsozom, sosem lett belőle baj. A csirkemáj meg pláne nem.
3/11 anonim válasza:
Igen, utólag szabad csak sózni. De tényleg bekeményedik, ha előre sózod (vagy csak én vettem mindig rossz májat...)
4/11 remetdol válasza:
Tévében mutattak be rá kisérletet, és bebizonyították,hogy nem igaz a sózás miatti keményedés.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem a sózás miatt keményedik, hanem mert az emberek túlsütik, vagy marhamáj esetén nem hártyázzák le. Én is megsózom a sütés elején a marhát és a csirkét is, nem szokott kemény lenni...
6/11 anonim válasza:
Egyedül a csirkemájat lehet minőségromlás nélkül FŐZÉS KÖZBEN sózni - de semmiképp nem előre! - a többi bekeményedik.
Ha rántani akarod, akkor ne a csirkemájat sózd, hanem a tojásba keverj sót és az eredmény tökéletes lesz!
7/11 anonim válasza:
Nem, én szoktam mindegyiket, pulykát is, főzés közben.
8/11 anonim válasza:
Hát...:D Én a csirkemájat mindig sózom, főzés vagy sütés előtt is, nem volt még soha kemény.
9/11 remetdol válasza:
Akik az állitják itt,hogy kemény lesz a sózástól,azok próbálták valaha?
Ez igy csak babona.
10/11 anonim válasza:
Pontosan, egy ostoba babona. Le lehet tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!