Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csirkemájas receptek?

Csirkemájas receptek?

Figyelt kérdés
Szeretnék csirkemájas ételt csinálni, valami zöldségesre gondoltam. Tudtok írni recepteket? Köszi! :)
2015. febr. 23. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg recept van fent, ha beírod a goole-ba, hogy sült zöldség csirkemájjal.

Én szoktam olyat, hogy veszek egy zacskó vegyes zöldséget/mirelit/

Felengedem kevés vízzel, mert enged még magából, fűszerezem, só, bors, szerecsendió, petrezselyemzöld. Teszek bele 4-5 csirkeszárnyat, s ha az már puha, akkor 5-6 csirkemájat. Ha minden puha, akkor egy tepsibe öntöm, s beteszem sülni. Olyan 3-as fokozaton, így még a léből tűnik el. Kb fél óráig sütöm, s a végén megöntözöm a tetejét 1 deci forró tejjel és még egy kicsit sütöm.

Ez nem száraz, hanem olyan szottyos, még kenyérrel is szoktuk a szaftot tunkolni belőle. Finom.

2015. febr. 23. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

- póréhagmát, paradicsomot, paprikát, cukkinit kockázol, olajon megkapatod, mellé a a máj, és pár perc múlva kész

- pilaf

- rántott/resztelt máj zöld körettel

2015. febr. 23. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
A rantott csirkemaj valoban isteni finom, koretnek eleg melle egy kis savanyusag, uborka, csalamade vagy parolt lilakaposzta. Pici so es kesz is az edes bunbeeses!:)
2015. febr. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!