Ha fehérjeporból egy csokis krémet készítek, az kb meddig áll el a hűtőben?
Ha van benne tejtermék akkor 1-2 nap.
Ha vegán akkor akár 3-4 is, ha cukroktól nem erjed meg.
Miért tárolnád a hűtőben?
Bekeverheted víz nélkül, azt meg elrakhatod egy befőttes üvegbe. És elég mindig annyihoz vizet tenni, ami elfogy.
Én fehérjepudingot szoktam csinálni: fehérjepor, konjak liszt shakerben összerázva vízzel vagy kókusztejjel. Hűtőben puding állagúra besűrüsödik főzés nélkül.
A készítés napján, a következő és az azt követő napon még jó. Vagyis 2x24 óra. A harmadik napon már volt, hogy ilyen nyálkás lé gyűlt össze a tetején, nem tudom, az íze milyen volt, mert nem volt gusztusom megkóstolni. Szóval, a 2x24 óta az kb oké, 3 adagot készítek egyszerre.
(nem kérdezted, de azért mondom, hogy nem biztos, hogy édesítő kell bele, mert a fehérjeportól elég édes is lehet, biztos, ami biztos, kóstold meg, mielőtt tovább édesítenéd)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!