Szerintetek ez mennyire káros? Lehet ezt hosszú távon tartani?
•délelőtt: iszok 1-2 bögre teát
•ebéd: 100g koktél paradicsom, 40g sárgarépa, 20g kígyó uborka
•délután: tejes kávé kókusz és 0,1%-os tejjel
•vacsora: 20g zöldalma, 25g szilva, 10g áfonya, 20g narancs
/ vagy egy kisebb üveg gyümölcsös bébiétel
•még vacsora után egy kevés szilva kompót leve a széklet segítésére
Azért ezeket enném, mert nem nagyon van étvágyam, nem kívánok semmit és ezek azok amiket nagy nehezen msg tudok enni. Szerintetek ettől lehet valami bajom? Az emésztésem így is jól fog működni?
Igen lehet bajod
Ez nem étvágytalanság, hanem szándékosan éhezteted magad. Nem te vagy aki 20kgot akar fogyni májusig?? Fogadok te vagy
Akinek nincs étvágya az nem méregeti hogy 20g uborkát eszik, 10g áfonyával meg 40g répát.
Nevetséges 10g...🤦♀️
Persze hogy lehet.
Én heti 2-3 binge-vel tízéven át tudtam tartani magam hasonló "étrendhez".
Nem volt annyira káros, épp csak nem menstruáltam, hullott a hajam, gyenge voltam, binge-nél meg szinte hányásig zabáltam magam, etc.
A recovery viszont nagyon szr lesz, azt már most megsúgom, mert akkor is enned kell, ha nem vagy éhes (márpedig egy ideig nem leszel, megszűnik az éhségérzet), és 0-24 fájni fog a gyomrod, hiszen eddig nem volt benne étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!