Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Forró levegős fritőz? Van...

Forró levegős fritőz? Van valamelyikőtöknek tapasztalata vele? Milyen lesz benne az étel? (rántotthús, sült krumpli) Melyiket érdemes megvenni? (már ha érdemes)

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 06:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekünk is van, imádom. Mi inkább fagyasztott kajákat csinálunk benne (sültkrumpli, rántott sajt stb.), mivel a páromnak fájt a hasa a zsírtól/olajtól. Azóta minden oké, plusz nagyon finom így. Van egy Facebook gőzsütős csoport, ott szoktak csinálni benne mindenféle rántotthúst, halat, és teszik ki a recepteket/képeket. Szerintem megéri rá beruházni.
2021. márc. 12. 09:15
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
#11 vagyok, nekünk EasyChef olaj nélküli forrólevegős fritőz 1700W típusú van.
2021. márc. 12. 09:18
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a sültkrumpli nem lesz benne az igazi, de a csirkeszárny... az valami isteni
2021. márc. 12. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én néhány használat után betettem a sarokba.

Az 1. Válaszolóval egyezik a véleményem.

2021. márc. 12. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Philips Airfryerem van. Imádom!

Nekem praktikus, hogy nem kell várni hogy felmelegedjen, hanem azonnal használatra kész. A tisztítása is könnyű, mert szét lehet szedni. Ez egy viszonylag nagyobb darab, így jókora adagot lehet elkészíteni benne. Rengeteg dolgot lehet benne elkészíteni, ami 2 kisgyerek mellett nagyon praktikus. Csak belerakok mindent, beállítok egy funkciót és jelez ha kész. Nekem finomak benne az ételek is. Természetesen teljesen más íze van a benne elkészült ételeknek, de semmiképpen sem rosszabbak.

2021. márc. 12. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Tefal Easy Fry Classic-om van. Gyerekek miatt vettük, folyton sültkrumplit, rántotthúst vagy natúr sült csirkeszárnyat ennének. Húsokat tökéletesen puhára, szaftosra süti. Olaj nélkül is haszálható, de van hogy lekenem olajjal a husit.

Sültöttem már benne geszenyét, sült tököt, kolbászt, virslit,hamburgerhúst. Eddig minden nagyon izlett, kivéve egy valamit. Bundás kenyeret nem tudja olyan ízüre, állagúra sütni mint amikor bő olajban sütjük, úgyhogy a bundikenyeret továbbra is egészségtelenül esszük :)

Imádom benne hogy nincs se olajszag, se kajaszag.

2021. márc. 12. 18:37
 17/18 anonim válasza:
89%
Én is ajándékba kaptam. Szeretem, de magamtól nem vettem volna. Azt írta a használati utasítás, hogy pár csepp olaj kell alá, de én egyszer sem tettem. Nekem nagyon ízlik így az étel, rántott húst(karaj, csirkemell), sült krumplit próbáltam ki benne. De mivel nekünk van légkeveréses sütőnk így ez gyakorlatilag ugyanúgy funkcionál csak nagyobb kivitelben. A sütőben hamarabb elkészül az étel és gyorsabban is, mivel a sütőnek nagyobb a légtere. Ha nincs légkeveréses sütőd akkor mindenképp ajánlom, hogy vegyél ilyen meleg levegős fritőzt, megéri.
2021. márc. 14. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Sziasztok!

Mennyi idő míg megsul egy adag sultkrumpli esetleg rantotthus?

2021. szept. 16. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!