Forró levegős fritőz? Van valamelyikőtöknek tapasztalata vele? Milyen lesz benne az étel? (rántotthús, sült krumpli) Melyiket érdemes megvenni? (már ha érdemes)
Én néhány használat után betettem a sarokba.
Az 1. Válaszolóval egyezik a véleményem.
Philips Airfryerem van. Imádom!
Nekem praktikus, hogy nem kell várni hogy felmelegedjen, hanem azonnal használatra kész. A tisztítása is könnyű, mert szét lehet szedni. Ez egy viszonylag nagyobb darab, így jókora adagot lehet elkészíteni benne. Rengeteg dolgot lehet benne elkészíteni, ami 2 kisgyerek mellett nagyon praktikus. Csak belerakok mindent, beállítok egy funkciót és jelez ha kész. Nekem finomak benne az ételek is. Természetesen teljesen más íze van a benne elkészült ételeknek, de semmiképpen sem rosszabbak.
Tefal Easy Fry Classic-om van. Gyerekek miatt vettük, folyton sültkrumplit, rántotthúst vagy natúr sült csirkeszárnyat ennének. Húsokat tökéletesen puhára, szaftosra süti. Olaj nélkül is haszálható, de van hogy lekenem olajjal a husit.
Sültöttem már benne geszenyét, sült tököt, kolbászt, virslit,hamburgerhúst. Eddig minden nagyon izlett, kivéve egy valamit. Bundás kenyeret nem tudja olyan ízüre, állagúra sütni mint amikor bő olajban sütjük, úgyhogy a bundikenyeret továbbra is egészségtelenül esszük :)
Imádom benne hogy nincs se olajszag, se kajaszag.
Sziasztok!
Mennyi idő míg megsul egy adag sultkrumpli esetleg rantotthus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!