Anyukák, tagja valamelyikőtök a Micimackó Könyvklubnak? Érdemes megrendelni a könyveket?
Tagja voltam még az első gyereknél, 2-3 csomag után viszont nem kértem többet. Ha jól emlékszem, volt mindig egy könyv és valami apróság vagy később már nagyobb dolgok a csomagban.
(zsírkréta, hátizsák)
Bocsi.
Off: És hogy kaptátok meg? Mindig jött egy emberke, aki házhoz hozta? Vagy postán kaptátok esetleg?
Ez engem is érdekelne. Nem az ajándékok miatt.
Megéri az árát egyébként?
Nekünk is megvan a Micimackó könyvklub összes része, tényleg jó minőségűek és érdekesek a könyvek. Az ajándékok nem mindig voltak értelmesek, volt, ami nagyon jó (táska, pénztárca), de volt olyan, amit abszolút nem tudtunk használni. Én most a Disney könyvklubra fizettem elő, ez jobban tetszik, bár inkább lánynak való, mert az első rész pl Aranyhaj és a nagy gubanc volt.
Futár hozza minden hónapban, bár volt, hogy szombat reggel fél 7-kor csengetett, akkor picit morci voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!