Forró levegős fritőz? Van valamelyikőtöknek tapasztalata vele? Milyen lesz benne az étel? (rántotthús, sült krumpli) Melyiket érdemes megvenni? (már ha érdemes)
Nekem van, mert kaptam.Nem szeretem, ezért nem is használom, de ez szubjektív dolog.
Azoknak az ételeknek amiket forró zsiradékban kell sütni, az ízéhez szervesen hozzátartozik a zsiradék.
Tehát amit kapsz végeredmény ízben nem az lesz, amire számítasz.
Ha egészségügyi okai vannak a zsiradék megvonásnak, akkor viszont tökéletes.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, eü. okok miatt szeretnénk váltani.
Akkor megpróbáljuk a sütőben sütést, mielőtt vennénk egy forrólevegőst.
Ha vannak még tapasztalatok, azokat is várom és köszönöm.
Nekem is Tefal-om van, és imádom. Ebben pont az a jó hogy van hozzá egy kis zöld adagolókanál, és egy kanálnyi olajat bele kell tenni. Így megvan a jól megszokott olajos íze, mégsem tocsog benne. Vannak olyan gépek is amihez abszolút semmi olaj nem kell, azt még nem próbáltam.
Amit még szeretek benne hogy nem kell ott állni mint amikor olajban sütöttem. Állandóan figyelni, forgatni, belerakni az olajba, kivenni... Csak beindítom a gépet, és onnantól elvan magának, csak akkor kell mennem ha leállt.
Kedves 5-ös (1-es vagyok)!
Nem akarom eladni, mert nem akarom megbántani azt, akitől kaptam.
Ha mégis meggondolnám, megkereslek!
Megírnátok a pontos típust is és hogy egy sütésre kb. mennyi fagyasztott krumplit tesztek bele? (vagy hány db csirke combot/mellett)?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!