A Vivo késekről mi a véleményetek (sparos akció)?
3-as válaszolónak nagyjából azt tudom mndani, amit a 6-os válasz. A 7-es válaszra a 8-assal válaszolnék. Persze nem pontozom le a hármast és a hetest, mert megértem az indokaikat.
Nagyo jó kések, főleg azon az áron. Azt a pénzt, ami a pontokhoz kell, amúgy is elköltöm a Spar-ban, bár eddig ez az első pontgyűjtó akciójuk, amivel éltem, mert nekem megérte, a többi pontgyűjtős termékre nem volt szükségem. Ha nem érdekel az akció, olyankor a pontjaimat átpasszolom az utánam következő vásárlónak, vagy annak, aki kéri.
Borotvaéles, kényelmes, elég masszív konyhakések, háromfélét vettem meg (először csak egyet, majd a minőséget látván a többi pontomat is beváltottam), mindegyikkel elégedett vagyok. Ha többet költöttem volna, vettem volna többfélét is, de nem fogok csak ezért több cuccot vásárolni.
Olyan emberként mondom, aki nem hivatásos szakács, de otthon viszonylag sokat főz, nekem nagyon is megérte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!