Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Vivo késekről mi a véleménye...

A Vivo késekről mi a véleményetek (sparos akció)?

Figyelt kérdés
Jó vételnek számít minőség szempontjából?
2021. márc. 9. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Az összes ilyen pontgyűjtő akció egy jókora átverés...

Pár napja volt az egyik német tv-ben erről riport.

A nagy márkák _csak erre_ a célra csinálnak egy sorozat gyengébb minőségű árut, amit ilyen akció keretében dobnak piacra.

2021. márc. 9. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már vettem egyet. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Borotva éles és nagyon jó vele dolgozni
2021. márc. 10. 05:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Háztartásban, simán elegendő a minősége.
2021. márc. 10. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

3: viszont ár-érték arányban nem biztos, hogy jól jársz vele...

Ha tekintetbe veszed, hogy a pontgyűjtés miatt mennyi mindent ott a sparban vásároltál, amit máshol jóval olcsóbban megkaptál volna!

2021. márc. 10. 09:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi nem tudhatjuk, a Sparban is vannak olcsóbb termékek.
2021. márc. 10. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel nem költöttem többet, csak azért, hogy meglegyen a kés. Amúgy is sokszor ott vásárolok. Saját márkás termékeiket szeretem. Csak azt vettem amire szükség volt. + Csomóan ott hagyják a pontokat és itt nem vágja zsebre a kasszás mint a lidlben.

De mindig ezt hozzák fel, hogy emiatt költesz ott többet. Hát aki tényleg csak emiatt megvesz minden felesleges szart az hülye. 🤷

2021. márc. 10. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Az a fő probléma, hogy a megadott állítólagos bolti ár (amiből a 70-80-90% kedvezményt reklámozzák) nem valós. Ugyanis nem ugyanarra a termékre vonatkozik, hanem az akcióban kínált termék minőségibb verziójára.
2021. márc. 10. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

És ez mit változtat azon, hogy 3ezer forintért kaptam egy nagyon is jó minőségű kést. Otthoni használatra tökéletes. A százasban ugyan ennyiért kapok egy gagyi szart.

Nyilván kell a marketing, de én pl sosem az eredeti árat nézem. Megéri ennyiért? Meg. Akkor kit érdekel mit kamuztak eredeti árnak?

2021. márc. 10. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bevált, egyelőre csak egyet vettem, de ha kigyűlik még akkor veszek többet is. Egy egyszerű kenyérvágó kést vettem, mivel az itthoni gagyi volt. Tetszik, hogy ez elég hosszú, sokkal az a baj hogy olyan kis könnyű és túl rövid.

Rám amúgy pont nem igaz, hogy a pontgyűjtés miatt járok oda, most sem mentem többször mint amúgy szoktam.

2021. márc. 10. 15:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mi sokat vásárolunk a sparban ezért is gondoltam, hogy veszek ilyen késeket 2-3 darabot. Jó áron van és az akció végéig simán kigyűjtöm, egy füzet már be is telt.
2021. márc. 11. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!