Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki megvesz egy 3 kilós...

Aki megvesz egy 3 kilós káposztát, az mire használja?

Figyelt kérdés

Boltban szoktam látni ekkorákat.

De hát káposztás ételeket többnyire savanyú káposztából szokás csinálni, savanyúságnak meg rengeteg. Én ha megveszek egy bő kilósat ilyen csalamádészerűségnek, azt is egy hónapig esszük hárman.

De valaki csak megveszi a nagyokat is, különben alapból nem is árulnának ilyeneket.

2021. márc. 8. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Rakott káposzta

Frankfurti leves

Töltött káposzta (mifelénk édes káposztából csinálják)

Párolt káposzta

Savanyúság

2021. márc. 8. 21:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg az is lehet, hogy nagy a család.
2021. márc. 8. 21:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyros :)
2021. márc. 8. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Káposztás receptek:

[link]

[link]

2021. márc. 8. 21:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Káposztasaláta, káposztás tészta
2021. márc. 8. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Franfurti levest, rakott kel például, nem sok az a fej káposzta, forró bízben gyorsan osszetottyad
2021. márc. 8. 21:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a lehető legkisebb fejet szoktam megvenni, és még így is többféle ételt csinálok belőle, mert csak ketten vagyunk. Általában lesz paradicsomos káposzta, Coleslaw-saláta (de a répa+káposzta nyersen öntet nélkül is finom), párolt káposzta (káposztás tésztához vagy köretnek), annak a maradékából káposztás pogácsa. Egy részét meg elropogtatjuk csak úgy nyersen. Egyébként ha már megkezdte az ember a káposztafejet, úgy is eláll pár hétig a hűtőben, nem kell egyből felhasználni az egészet.
2021. márc. 8. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomos káposztát nem csak savanyított káposztából szoktam, hanem fejeskáposztából is. Ha nem fogy el az egész fej, akkor hűtőbe teszem, és később káposztasalátát készítek belőle.
2021. márc. 8. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomos káposzta, káposztasaláta, dínsztelt káposzta, káposztaleves hússal, hamburger, gyros.
2021. márc. 8. 22:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagy káposzta falók vagyunk, rengeteg dolgot lehet belőle csinálni, 3 kg káposzta nálunk gyorsan elfogyna :D

Például szoktam kínai tésztát, paradicsomos káposztát, káposztás tésztát, káposztasalátát, dinsztelt káposztát, töltött káposztát és csalamádét a nyári szezonban.

2021. márc. 8. 23:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!