Ha másfél óra alatt készítettem el egy bolognai szószos tésztát az jó?
Figyelt kérdés
Egyedülálló férfi vagyok és még nem sokszor főztem.Vacsorára tésztát főztem ki,öntöttem rá egy üveg bolognai szószt és azt ettem.Fél nyolckor kezdtem,most ettem belőle.Már csak a mosogatás maradt hátra.Negyed kiló tésztát főztem ki.Főzés után leszűrtem,kibontottam az üveges szószt,ráöntöttem és ettem.Sokáig tartott?Vagy a másfél óra pont megfelelő egy bolognai szószos tészta elkészítéséhez?2021. márc. 6. 21:20
11/17 anonim válasza:
Szerintem hamarabb levehetted volna a tűzről a tésztát, túl sokáig hagytad ott, hamarabb is megfő, ha tényleg elég meleg, pusztán ennyi. A további egy órát azt nem teljesen értem.
Amúgy ez egy helyes, kedves kérdés. :D
Legalább foglalkozol azzal, hogy főzz magadnak, jó irány.
Hajrá a krumplihoz!
12/17 anonim válasza:
Ajándék lónak ne nèzd a fogát!
13/17 A kérdező kommentje:
12 ezt most hogy érted?
2021. márc. 7. 04:18
14/17 anonim válasza:
Forrastol szamitva fozted 45 percig a tesztat? Meg a durumnal sincs szukseg ilyen sok idore.
Legkozelebb olvasd el hany percet irnak a csomagolason. Mindenesetre tok jonak tartom, hogy belevagtal, sok sikert a tovabbi fozocskezeshez! Meglatod, hamar belejossz. : )
15/17 anonim válasza:
45 perc fözés után még maradt tészta??? jesszus. a csomagon nem írta hogy 12 perc főzést igényel?
16/17 A kérdező kommentje:
10 percet írtak a csomagoláson.De nem főtt szét a tészta,pont jó lett:)
2021. márc. 7. 09:20
17/17 anonim válasza:
fene az ízlésedet, de akkor se értem mi tartott ezen másfél óráig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!