Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolognaihoz a hust mennyi...

Bolognaihoz a hust mennyi ideig kell pirítani?

Figyelt kérdés
Egyszerű verzió tehát hús meg üveges szósz
2020. nov. 29. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%
Legalább egy óra, lassú tűzön, kis vízzel felöntve párolni, míg puha nem lesz.
2020. nov. 29. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Pirítani addig kell amíg el nem fövi a levét.Csak a zsiradék marad,akkor felöntheted.
2020. nov. 29. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Hústól függ! Marha, sertés, csirke?

Gyakorlatilag nem csak pirítani kellene, hanem kevés vízzel főzni is, azt meg úgyis megkóstolod, hogy puha e.

Én nem használok ilyen zacskós porokat, hanem normál módon készítem az ételt, de ettem másnál, ahol csak pirítva volt és kemény volt.

2020. nov. 29. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak pirítod, teljesen nyers marad. Párolva főzni....
2020. nov. 29. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Tettem alá vizet is marha darálthús
2020. nov. 29. 09:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze normal módon finomabb de az a reszelgetés miatt rengeteg idő és zellerm sincs
2020. nov. 29. 09:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted ha párolod. Ha marha, legalább egy óra, lassú tűzön. Ha megkóstolod s már puha, leforralod róla a maradék vizet, s ráöntöd s szószt.
2020. nov. 29. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Hu, en mindig vegyesen csinalom, marha plusz diszno, de sose foztem meg egy oranal tovabb, akkor mar lezartam. Egy olyan 10 perc mig kifeheredik, aztan megvarom mig kb teljesen elfovi a sajat levet (kozben fedo alatt parolom kicsit, de gyakran ra kell nezni, nem eg e meg oda), aztan meg egy kis vizzel felontom, fozom egy olyan 15-20 percet fedo alatt, vegul ra szosz a te esetedben, varsz 5 percet es kesz is.
2020. nov. 29. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Daralt hust nem kell 1 oraig fozni. Kis olajon feheredesig piritod, aztan ra a szosz, még 10 perc fozes es kesz.
2020. nov. 29. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:
9 Sajnos nem, 10 perc után még szinte nyers volt.
2020. nov. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!