Bolognaihoz a hust mennyi ideig kell pirítani?
Figyelt kérdés
Egyszerű verzió tehát hús meg üveges szósz2020. nov. 29. 09:29
1/12 anonim válasza:
Legalább egy óra, lassú tűzön, kis vízzel felöntve párolni, míg puha nem lesz.
2/12 anonim válasza:
Pirítani addig kell amíg el nem fövi a levét.Csak a zsiradék marad,akkor felöntheted.
3/12 anonim válasza:
Hústól függ! Marha, sertés, csirke?
Gyakorlatilag nem csak pirítani kellene, hanem kevés vízzel főzni is, azt meg úgyis megkóstolod, hogy puha e.
Én nem használok ilyen zacskós porokat, hanem normál módon készítem az ételt, de ettem másnál, ahol csak pirítva volt és kemény volt.
4/12 anonim válasza:
Ha csak pirítod, teljesen nyers marad. Párolva főzni....
5/12 A kérdező kommentje:
Tettem alá vizet is marha darálthús
2020. nov. 29. 09:46
6/12 A kérdező kommentje:
Persze normal módon finomabb de az a reszelgetés miatt rengeteg idő és zellerm sincs
2020. nov. 29. 09:47
7/12 anonim válasza:
Jól tetted ha párolod. Ha marha, legalább egy óra, lassú tűzön. Ha megkóstolod s már puha, leforralod róla a maradék vizet, s ráöntöd s szószt.
8/12 anonim válasza:
Hu, en mindig vegyesen csinalom, marha plusz diszno, de sose foztem meg egy oranal tovabb, akkor mar lezartam. Egy olyan 10 perc mig kifeheredik, aztan megvarom mig kb teljesen elfovi a sajat levet (kozben fedo alatt parolom kicsit, de gyakran ra kell nezni, nem eg e meg oda), aztan meg egy kis vizzel felontom, fozom egy olyan 15-20 percet fedo alatt, vegul ra szosz a te esetedben, varsz 5 percet es kesz is.
9/12 anonim válasza:
Daralt hust nem kell 1 oraig fozni. Kis olajon feheredesig piritod, aztan ra a szosz, még 10 perc fozes es kesz.
10/12 A kérdező kommentje:
9 Sajnos nem, 10 perc után még szinte nyers volt.
2020. nov. 29. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!