Vegán bolognaihoz vagy milánóihoz (ízben, állagban) hasonló recepteket keresek szója nélkül (? )
Az, hogy rengeteg recept van, csak a többsége nem vegán, annak ellenére, hogy a keresöbe beadott címszavak közt ez az elsö - de ezt csak akkor veszed észre, ha megnyitod az oldalt és azz ötvenedik után eléggé frusztráló a dolog.
Másrészt ami meg véletlen tényleg vegán, az szójával/tofuval készül, amit nem ehetek egyéb okok miatt.
Harmadszor meg kipróbált receptek érdekelnek, mert ha netán van hozzá kérdésem, akkor így tud segíteni, aki beírta.
Szóval ha tudsz segíteni, megköszönöm, egyébként meg nem akarok vitatkozni.
Cukkinit megpiritom,ráöntöm a paradicsom pürét(házit használok),füszerezem kész pizza füszerrel,soval,pici eritrittel.
Viszont használhatsz szafi bolognai alapport is,nagyon finom,vegán csak azt kell követned ami a hátoldalára van irva.értelemszerüen nem hussal,hanem pl cukkinivel vagy egyébb zöldséggel
Köszi a tippeket.
Alapporokat meg élesztöpelyhet nem használok, de anélkül is biztos finomak.
Én se szoktam élesztőpelyhet használni, meg én egy fél deci vörösbort szoktam még a vöröslencséhez adni, ha gyerek nem eszik belőle. Tetejére pedig violifeot reszelek.
Most hétvégén lasagne formában szeretném elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!