Hogyan tudnék rászokni a vízre?
Figyelt kérdés
kiskorom óta cukros italokat iszok, ice teát, szörpöt. nem szoktattak rá a vízre, így amikor iszom akkor hányingerem lesz, mert nincs íze, hozzá van szokva a szervezetem a cukorhoz. Normális válaszokat szeretnék! Egy betegség miatt most jót tenne ha átszoknék a vízivásra2021. febr. 22. 11:04
21/31 anonim válasza:
#20 Én ugyan nem Budapesten élek, de elvileg itt is kiváló minőségű a csapvíz. Viszont elképesztően undorító íze van (lehet, hogy a csövek miatt), így én például egyszerűen nem tudom meginni.
22/31 anonim válasza:
20
Milyen ingyenviz? Neked nem küldenek vizszamlat? De jó már neked
23/31 GretaThunberg válasza:
#21 igen, sajnos a csövekkel előfordulhat probléma, Bpn is hallottam már ilyen esetről.
#22 igen, sokat is spórolok így.
24/31 anonim válasza:
23
Furott kútból iszol hogy neked ingyen jár a víz?
25/31 anonim válasza:
#22: ivásra kvázi ingyen van. 1 Ft/liter :)
Nem tudom hogy vagy vele, de mi a vizet főleg fürdésre és mosásra mosogatásra, wc lehúzásra használjuk nagy mennyiségben.
Az a napi 3-4l amit fejenként megiszunk, nem terheli meg a családi kasszát, és legalább nincs tele műanyaggal, mint a palackos meg a ballonos víz
26/31 anonim válasza:
25
Ja ezt nem tudtam hogy ilyen olcsó a víz
27/31 anonim válasza:
#26: miért neked a vízszámlán mi van? 500-1000Ft egy köbméter!!! víz, az 1000 liter.
29/31 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg hidegebb vizet inni.
30/31 anonim válasza:
Az se mindegy hol iszol vizet.Ahol lakom ott nagyon szar a viz,viszont a munkahelyemen kiváló.Eg és föld a különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!