kiskorom óta cukros italokat iszok, ice teát, szörpöt. nem szoktattak rá a vízre, így amikor iszom akkor hányingerem lesz, mert nincs íze, hozzá van szokva a szervezetem a cukorhoz. Normális válaszokat szeretnék! Egy betegség miatt most jót tenne ha átszoknék a vízivásra
Lassan majd kezdesz újra ízeket érezni, és már a víz is jól fog esni.
2021. febr. 22. 12:52
12/31 anonim válasza:
#9: az rosszabb, a rendes kólában legalább cukor van, de az ízesített ásványvizekben mérhetetlen mennyiségű édesítőszer. Meg már üdítőkben is inkább az van, egyedül a normál coca cola amit még lehet kapni cukros verzióban.
Az édesítőszert ha túltolod simán cukorbeteg leszel, ne idd meg. Igyál inkább sima szénsavas vizet kis citrommal.
2021. febr. 22. 12:54
13/31 anonim válasza:
En se bírom a sima vizet de a szénsavmentes ásványvíz az jobb
2021. febr. 22. 13:28
14/31 anonim válasza:
Tudományosan nem tudom alátámasztani, de ha kimész a levegőre mozogni, mondjuk futsz pár kilométert, vagy edzel valamit, nem tudom elképzelni, hogy cukros üdítőket kívánnál utána. A víz oltja igazán a szomjat, csak jól meg kéne szomjaznod.
2021. febr. 22. 14:05
15/31 anonim válasza:
Azert az durva, hogy ilyen fuggoseget alakitanak ki ezek a szarok. Az utcan is nezem az idiotakat, hogy folyamatosan ott van a kezukbe, es csak szorakozasbol isszak a cukros szarokat.
2021. febr. 22. 14:21
16/31 anonim válasza:
Annyi otletem van, hogy ne a kloros csapvizzel kezdjel, mert az neha tenyleg szar. Kancsoba kiontod, es par oraig hagyod eltavozni belole a klorgazt. Reggelente lehet latni kis buborekokat a pohar szelen, az az osszegyult klorgaz.
2021. febr. 22. 14:30
17/31 anonim válasza:
Egyszerűen ne igyál semmit, ha pedig már nagyon-nagyon megszomjazol, akkor igyál pár korty vizet. Szerencsére 3 szenvedős nap alatt át fogsz szokni a vízre.
2021. febr. 22. 14:37
18/31 anonim válasza:
Én is utálom a vizet,a sima csapvíztől hányingerem van szinte.
De érdemes nem ízesített,bubis vízzel kezdeni.
2021. febr. 22. 14:38
19/31 anonim válasza:
Én egy vizelet visszatartási probléma okán kialakult szorongás miatt hajlamos vagyok nem inni. De úgy értsd, hogy tényleg kb semmit, max egy szem gyümölcs vagy egy kávé, plusz ami az ételben van egész nap.
Ha nem vagy hozzászokva a mennyisékhez, sok folyadéktól tényleg fáj a fejed és hányingered lesz.
Nekem az működik, hogy kiporciózom, van egy pici 100 mles bögrém, abba töltök ki magamnak pár kortyot, de gyakrabban. Ne húzóra idd a másfél litert...
Van mellé egy beosztott flakonom, amin rajta van, hogy melyik napszakban mennyit kéne bevinni.
2021. febr. 22. 15:57
20/31 GretaThunberg válasza:
Hát itt Bpn a csapvíz minősége kiváló. De persze játszhatja a magyar az eszét és kidobhatja a pénzét ásványvízre. Mert nincs eléggé elkényeztetve őkelme, hogy csak odamegy a csaphoz és gyün belöle az ingyenvíz. Neki a buborékos víz kell, amire rá van ragasztva a márka, meg ajrópai bérek, Jézus f@szán pörgettyű. Kár hogy a halacskák megdöglenek a sok műanyagtól, de palackozott víz nélkül nem lehet élni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!