Hogyan tudnék rászokni a vízre?
Én is végig cukrosat ittam, de simán lemegy csak akarni kell xD Vegyél ásvány vizet vagy nem tudom.
Igyál teát esetleg/limonádét
Ami sokat segíthet, ha az 1 -1,5 literes kancsóba vagy flakonba beleteszel pár szelet gyümölcsöt, citromot, narancsot, barackot, és megvárod, amíg kiázik az íze. Így nem sok cukor kerül bele, mert kevés a gyümölcs és sok a víz, és ha lasan csökkented idövel a gyümölcsöket benne, akkor a végén meg tudod inni a sima vizet is.
De ha csak a cukormentes=nem édes ital a lényeg, akkor készíthetsz teákat is gyógynövényekböl, természetesen sok víz, kevés tea arányban, kifejezetten jó ízü a menta, citromfü, de ezt ki tudod kisérletezni.
Ez csak önfegyelem kérdése. Olyan nincs, hogy hányingered lesz a víztől, ha szomjas vagy. Iszod és kész.
Az üdítőket kell kidobni a házból és nagyon hamar visszaszoksz a vízre, amint eléggé megszomjazol. Olyan finomnak fogod érezni a hideg vizet, mint a legjobb üdítőt. Vagy finomabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!