Ha lenne a városotokban, közeletekben teaház elmennétek és "rászoknátok" a teára, ha az belefér a havi költségvetésbe?
Nálunk van a városban teaház már egy pár éve. Soha nem jártam ott, de a húgom mesélt pár dolgot! Lehet igényelni vízipiát is, és van ingyen Wifi. Egyrészt drága, amennyit elkérnek egy teáért abból már veszek egy dobozzal. :) Beszélgetésre, teázásra jó lenne, de nálunk inkább a tizenévesek közkedvelt helye, így aki egy nyugalmas, teázós beszélgetésre vágyik esetleg az idősebb korosztályból, valószínűleg nem ezt a helyet választja.
Másrészt pedig sokkal kényelmesebb egy ilyet a saját lakásunkban intézni. Szóval nekem nem jön be. :)
én szeretem a teaházakat ,bp-en van egy pár , a wesselényi utcánál van egy nagyon jó indiai teaház
ha az embernek van kedve pénze,miért ne ugorna be egy teára,persze azért számít az ár
Igazából nincs olyan ember, aki teázni jár teaházba.
Mi a francnak fizetnék 800 forintot egy teáért, ha otthon majdnem ugyanolyat ihatok 40-ért?
Teaházba társasággal megy az ember, vagy randira és akkor is a hangulat miatt.
Csak havonta egy-két alkalommal, és mindig valami különleges teát innék. Egyébként én már régen rászoktam a teára, és nem a filteresre, sőt, magam keverem a gyümölcsteákat.
De szerintem a mi is rongyos településünkön soha nem lesz teaház, mert sosem lesz rá igény. Ellentétben a kocsmákkal.
Egyébként korábban pár alkalommal, még sulis koromban voltam teaházban, és lenyűgözőnek tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!