Újévre kéne kaja ötlet, mi az ami belefér 15000forintba 26személyre?
Baromi egyszerűt ajánlok,virsli...juhbeles,eszméletlen sokat tudsz belőle venni,és mindenki jóllakik+ veszel mellé 1 tubus mustárt meg egy doboz ketchupot,+ reszelsz vagy veszel egy kis tormát és már kész is,minden igény ki van elégítve...
A másik ötlet a malacsült lenne,de az garantáltan nem jön ki ennyi pénzből ilyen sok(26) személyre,úgy,hogy mind a 26 ember jól is lakjon... vagy az nem cél?
Levelestésztából sokféle kaját lehet csinálni. Pl belecsavarod a virslit, szórsz rá egy kis köménymagot. Nagyon finom, és mégse sima, unalmas virsli :)
1 csomag levelestésztából kb 30 db virsli jön ki
A babgulyás nem rossz ötlet, laktató és sokat lehet belőle csinálni.
A virsli sem rossz, bár a buli hangulatától függ belefér e ilyen egyszerű kaja.
Még eszembe jutott, hogy szoktak korhelylevest csinálni, az ilyen káposztás. Keress rá.
De amúgy sima sült krumpli tartármártással, akár sült virslivel, vagy fasírtgolyóval.
De a pizzát is meglehet szerintem olcsóbban úszni. nem lesz bacon-os meg ilyesmi, de attól még lehet finom.
Lehet rá tenni olcsóbb felvágottat, sőt mi baromfi párizsiat is csináltunk már. A sajt eltakarja. Meg ha raksz rá több mindent észre sem venni mi van rajta. Sajtból is érdemesebb egy nagyot venni akciósan egy hipermarketben. meg ha van valami ismerősötök, akkor füstölt szalonnát lehet kérni az is finom rá.
Virslit is lehet rá tenni.
De akár lehet egy nagy adag húslevest csinálni, vagy csontlevest. A lével sokat lehet csalni. Másodiknak a töltött káposzta sem rossz. Márha karácsonykor nem ez volt. Vagy székely káposzta, bár a hús húzósabb talán itt, bár lehet kevesebb hús is benne.
De a lencsefőzelék tojással sem rossz ötlet.
A sós süti leveles tésztából, virslivel töltve vagy sajtosan is jó ropogtatni való.
A pizzatésztát amúgy csináld magad gáztepsiben, akkor szerintem sokkal kevesebbe kerül. Rá pedig mi az utóbbi időben üveges paradicsomot tejföllel kevertünk el és azzal kentük meg az alját. Jó volt tőle.
Aztán még lehet venni réteslapot, abba túró, alma ilyesmi. desszertnek.
Vagy lehetnének kis falatok pálcikával átszúrva. Vagy sült hús. Vagy hidegtál, állófogadás, ki mit akar azt eszik a készlet erejéig. Még eszember jutott a hurka, kolbász párolt lilakáposztával. Lehet nem éppen újévi kaja, de kiadós lehet. Nem macerás. Csak be kell dobni a sütőbe. Lehet hozzá krumplipüré, vagy sült krumpli. Lila párolt káposzta. Kenyér. Így laktató, kiadós.
jó lenne, ha pontosítanád, szilveszter/éjféltől újév, szóval reggelig tartó bulira, vagy csak másnap Újév napján
egy lankadt társaság részére valami gyomorjavító ételre gondolsz.:)
Ha bab helyett, lencsegúlyást készítetek, az is jó, és nagyon finom.
De ha vesztek darálthúst, paradicsomszószt, oregánót, tésztát, kijön belőle egyfajta milánói is.
Én biztosan nem csak egyféle ételt készítenék. Mi van, ha valaki nem szereti, vagy vegetáriánus? Szeretek kedvezni a vendégeimnek.
Én csinálnék olyat, hogy pl óriás bagettet felvágnék vékony szeletekre és ilyen kis vékony kerek "lapokat" kapnék. Ezt megkenném különböző partyvajkrémekkel. Az egyik kedvencem, a csomó reszelt sajt kevés tejföllel összekeverve, hogy kenhető legyen. Kell bele sok petrezselyemzöldje és kevés bors meg fokhagyma. Imádja mindenki, isteni. Paradicsomosat is csinálhatsz, nem olyan drága a paradicsomlé (Tescoba 170Ft 500g) és azt jól felfőzni bazsalikommal vagy oreganoval, hogy besűrűsödjön, a tetejére petrezselyem. Kaszinótojás is jó ötlet.
Tehát én ilyenekben gondolkodnék, remélem adtam jó ötletet!:)
Jó bulizást!:D
Várjunk :D elértettek
csupa 15-16éves gyerekek és semmi komolyra nem gondoltam cs valami kicsit és finomat :D vagyis pizza illetve ilyesmi ételek amiknek könnyű a megvétele, és tálalni is könnyű + papirtányér és minden probléma megoldva. csak a pénzzel kicsit gondba vagyunk. De köszönöm ezeket a válaszokat is nagyon rendesek vagytok!
leveles tésztából virslis roló. olcsó, könnyű finom.rá esetleg egy kis reszelt sajt, kecsappal imádni fogják a gyerkőcök.
a kérdésből, tényleg nem derült ki a szándékod:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!