Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az az étel amit utálsz?

Mi az az étel amit utálsz?

Figyelt kérdés

én nagyon nagyon finnyás vagyok, nem szeretem: vaj, uborka, brokkoli, nutella, milka csoki (a sima), ice tea, kóla, kávé, a fagyasztott zöldségek, fagyasztott húsok, minden hús ami nem csirke, bab, borsóleves, borsófőzelék, bableves, babfőzelék, lencseleves, lencsefőzelék, energia italok, mindenféle chips, rákok, halak, minden tengergyümölcse, tejföl, tej, csoki fagyi, csoki torta, marcipán, spagetti, azok a dr otkeres pudingok, instant levesek, töltött káposzta meg mindenféle magyar étel, minden felvágott, virsli

most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még biztos van rengeteg dolog

2021. febr. 18. 07:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vadhúst nem eszem meg, tenger gyümölcseit sem.
2021. febr. 18. 10:10
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az utálom kategória az, amit soha semmi szín alatt nem vagyok hajlandó megenni. Ilyen ételből nem sok van, viszont sok olyan van, amit bár nem igazán szeretek, de ha csak az van és nagyon éhes vagyok megeszem.

Nekem az utálom kategóriás étel a gomba, spenót, finomfőzelék, körömpörkölt, kelkáposzta.

Bizonyított ételallergiám nincs, viszont a kenyértől, tésztától, péksütiktől fáj a hasam, ezért ezeket nem eszem, ha nem muszáj.

2021. febr. 18. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
A sóskamártást ill. főzeléket.
2021. febr. 18. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Tengeri herkentyuket, izeltlabu gusztustalansagokat, meg az ilyen fergeket/csigakat/kagylokat ... gyulolom! Nem eszem alsobbrendu elolenyeket, csak emlosoket es madarakat.
2021. febr. 18. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

Utálom a kaprot.

A brokkolit sem szeretem. A zöldbabot gyűlölöm, a legrosszabb étel.

2021. febr. 18. 11:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Spenót (csak főzelékként utálom, a nyers leveleket imádom).

Osztriga. Hányinger kerülget a gondolatától is, rossz tapasztalat.

Görögdinnye, sárgadinnye.

2021. febr. 18. 11:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem is a dinnye, mák, marcipán, ostya. Nagyon édes-cukros édessegek,mint a tejcsoki,túrórudi,habos-babos torták- ezeket kis mennyiségben megeszem, de nem vagyok oda értük. A derelyét se kedvelem annyira, de meg tudom enni, ha nincs más.:)
2021. febr. 18. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Alig van olyan, amit megeszek, szóval reggelig írhatnám.
2021. febr. 18. 15:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha friss és jó minőségű akkor mindent megeszek kivéve a cupákos zsíros dolgok, a szalonna, ezekből csak nagyon ritkán eszem, amit pedig eléggé utálok az a véres hurka és a disznóvelő. Ezen kívül persze nem bírom megenni ha romlott az étel vagy határeset. Az egészségtelen cukros sós stb izéket meg tudom enni de csak akkor ha eszek hozzá valamit ami viszont sótlan/cukortalan.
2021. febr. 19. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

Sok minden van, amit nem szívesen eszek meg - pl. bármiféle hús, karalábé, fehérrépa, mustár.

Amit konkrétan gyűlölök: máj, cékla, kelkáposzta, kelbimbó, tejföl, tej, zöldbab, sóska, camembert, tavi halfélék, lágytojás (aminek folyós a sárgája), belsőségek, kocsonya, illetve bármi ami túlzottan olajos/zsíros, vagy bármi ami csípős akár egy kicsit is.

Ezeket semmilyen formában nem vagyok hajlandó megenni, inkább éhen maradok. (Gyerekkoromban sokszor böjtöltem mert csak ezek közül valami volt aznap az étel, inkább kibírtam kaja nélkül - szerencsére azóta felnőttem és én döntöm el hogy mi a menü.)

Bónusz: amiket gyerekként gyűlöltem, de később megszerettem: káposzta, lecsó, gomba, karfiol. :)

2021. febr. 19. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!