Mi az az étel amit utálsz?
én nagyon nagyon finnyás vagyok, nem szeretem: vaj, uborka, brokkoli, nutella, milka csoki (a sima), ice tea, kóla, kávé, a fagyasztott zöldségek, fagyasztott húsok, minden hús ami nem csirke, bab, borsóleves, borsófőzelék, bableves, babfőzelék, lencseleves, lencsefőzelék, energia italok, mindenféle chips, rákok, halak, minden tengergyümölcse, tejföl, tej, csoki fagyi, csoki torta, marcipán, spagetti, azok a dr otkeres pudingok, instant levesek, töltött káposzta meg mindenféle magyar étel, minden felvágott, virsli
most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még biztos van rengeteg dolog
A zsíros ételektől hányingerem van,
Kocsonya,pacal,köröm,bőrös csirkehús pörköltben,bőrös sertéshús akár sütve.
Akkor a tengeri ételekkel volt rossz tapasztalatom, egyiket sem szivesen enném meg. Nagyjábol ennyi jut eszembe
Igen, én is csak azokat próbáltam leírni, amik úgymond közkedveltek.
Még amúgy eszembe jutott néhány: kalács, gófri, méz, pillecukor, vattacukor, sajt szósz
A finomfőzelék. Meg a brokkoli.
Kérdező, szabad tudni, hogy amúgy miket szoktál enni? Nehezen tudom elképzelni az életem a felsorolt ételeid nélkül. :D
Reggeli:
-zabkása (laktózmentes tejjel, mert laktózérzékeny is vagyok)
-zsömle sajtkrémmel
-mindenféle gyümölcs
-tojás akárhogy elkészítve
ebéd:
-krémlevesek
-krumplileves
-krumplifőzelék
-saláták
-rántott hús
-sült krumpli
-rizses hús
-kukoricás rízs
-káposzta saláta
-paradicsom leves
-rántott karfiol
-krumplis tészta
-màkos tészta
-túrós tészta (cukorral vagy sóval)
-csirke pörkölt tésztával
-tepsis krumpli
vacsora:
-saláták
-tojás akárhogy elkészítve
-szendvicsek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!