Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az az étel amit utálsz?

Mi az az étel amit utálsz?

Figyelt kérdés

én nagyon nagyon finnyás vagyok, nem szeretem: vaj, uborka, brokkoli, nutella, milka csoki (a sima), ice tea, kóla, kávé, a fagyasztott zöldségek, fagyasztott húsok, minden hús ami nem csirke, bab, borsóleves, borsófőzelék, bableves, babfőzelék, lencseleves, lencsefőzelék, energia italok, mindenféle chips, rákok, halak, minden tengergyümölcse, tejföl, tej, csoki fagyi, csoki torta, marcipán, spagetti, azok a dr otkeres pudingok, instant levesek, töltött káposzta meg mindenféle magyar étel, minden felvágott, virsli

most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még biztos van rengeteg dolog

2021. febr. 18. 07:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

A zsíros ételektől hányingerem van,

Kocsonya,pacal,köröm,bőrös csirkehús pörköltben,bőrös sertéshús akár sütve.

Akkor a tengeri ételekkel volt rossz tapasztalatom, egyiket sem szivesen enném meg. Nagyjábol ennyi jut eszembe

2021. febr. 18. 08:04
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Én a disznóhúst, marhát, bármiféle belsőséget, undorítóan zsíros, túl fűszeres ételeket nem eszem meg
2021. febr. 18. 08:17
 3/21 A kérdező kommentje:

Igen, én is csak azokat próbáltam leírni, amik úgymond közkedveltek.

Még amúgy eszembe jutott néhány: kalács, gófri, méz, pillecukor, vattacukor, sajt szósz

2021. febr. 18. 08:18
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
Korpás kenyér, magok, szója, növényi tejek stb. A rendes ételek közül a halászlét nem szeretem.
2021. febr. 18. 08:19
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

A finomfőzelék. Meg a brokkoli.

Kérdező, szabad tudni, hogy amúgy miket szoktál enni? Nehezen tudom elképzelni az életem a felsorolt ételeid nélkül. :D

2021. febr. 18. 08:33
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Akkor mi az amit szeretsz?
2021. febr. 18. 09:00
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
Tyúkbőrős lecsó,
2021. febr. 18. 09:06
 8/21 anonim ***** válasza:
54%
Én is válogatós vagyok sajnos/nem sajnos. Amit a legjobban utálok, az a hal bármilyen formában illetve a különböző tengeri herkentyűk, a főtt tojás, a főzelékek. Nem szeretem a hüvelyeseket, a mákos, káposztás ételeket (a nyers káposzta oké, főtt formában nem bírom megenni, tehát káposztás tészta, paradicsomos káposzta, töltött káposzta...semmi ilyesmi), húsokból csak csirkét és sertéshúst eszem, bizonyos ételekben marhát, mást nem. Nem szeretem a paradicsomszószos ételeket (mint pl. töltött paprika) és a már említett pacal, kocsonya, disznósajt, ilyesmiket. Biztos van még, ami nem jut eszembe, vannak dolgok, amikért nem vagyok oda, de megeszem, például cukkini, padlizsán, ilyesmi zöldségek. Édességek terén nem vagyok annyira válogatós, már említettem a mákos dolgokat, nem szeretem a zselatinos süteményeket és amitől a hideg kiráz, az az after eight csoki.
2021. febr. 18. 09:21
 9/21 A kérdező kommentje:

Reggeli:

-zabkása (laktózmentes tejjel, mert laktózérzékeny is vagyok)

-zsömle sajtkrémmel

-mindenféle gyümölcs

-tojás akárhogy elkészítve

ebéd:

-krémlevesek

-krumplileves

-krumplifőzelék

-saláták

-rántott hús

-sült krumpli

-rizses hús

-kukoricás rízs

-káposzta saláta

-paradicsom leves

-rántott karfiol

-krumplis tészta

-màkos tészta

-túrós tészta (cukorral vagy sóval)

-csirke pörkölt tésztával

-tepsis krumpli

vacsora:

-saláták

-tojás akárhogy elkészítve

-szendvicsek

2021. febr. 18. 09:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent szeretek, inkább fűszerek vannak, amiket nem eszek meg szívesen: pl. petrezselyem nagy mennyiségben (pl. levesben elmegy, de mártásnak nem), de a kaprot és ánizst kis mennyiségben sem tudom megenni. Nem vagyok oda a hajdináért sem, van egy furcsa mellékíze, meg néhány penészes sajt se csúszik le. Illetve a darált mákért sem rajongok, sós sütibe szárazon nagyon szeretem. Persze vannak dolgok, amiket annyira nem kedvelek, pl. kelbimbó vagy fehérrépa, de simán megeszem egyébként.
2021. febr. 18. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!