Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol tudok venni "mézszedőt"?...

Hol tudok venni "mézszedőt"? Azt a fából készült valamit, aminek a vége egy gömb alakú spirálos valami.

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármelyik háztartási cikkekket (is) forgalmazó boltban, hipermarketben. Az Ikeában és a Kikában is láttam ilyeneket.
2008. dec. 3. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 100 ft-s boltban is van.
2008. dec. 3. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hol laksz, de a Ferenc krt-on van egy mézes-méhes bolt, és ott van

(a Mester u. és Üllői út között, inkább az Üllői úthoz közel. Ha a Dunától mész, jobb oldalon)

2008. dec. 3. 12:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
2008. dec. 3. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
ahol arulnak kimért teat ott altalaban ilyen is van, illetve ha pesti vagy, a vorosmarty teren sok az ilyen fadolog, es ha mar ottvagy, lehet kapni finom 1000 fele mezet ostermelotol, karacsonyra se rossz ajandek :D
2008. dec. 3. 12:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, a sógoromnak éppen azt szeretnék venni! Amúgy pesti vagyok:)

Ja, és nem én pontoztalak le...

2008. dec. 3. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Piacon is lehet kapni, ott ahol haztartasi dolgokat, de szerintem meg 100 Ft-os boltban is.
2008. dec. 3. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mézcsorgató a hivatalos neve, múltkor láttam szettben, becsomagolva, díszített nyéllel karácsonyi vásárban. Szerintem érdemes keresni ilyen változatban is! Majd írd meg ide, hogy örült-e a megajándékozott! Szerintem tuti fog!
2008. dec. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!