21/31 anonim válasza:
Most akkor szeretitek a tarhonyat vagy nem? Mert, hogy egymasrol mit gondoltok azt mar tudjuk :)
En szeretem a tarhonyat ... a lebbencset is ... es a torok rizst is amiben piritott rizsszem teszta is van ... valoszinu izlik a piritott teszta ize.
22/31 anonim válasza:
Én szeretem, a másik válaszoló meg a kalóriák miatt nem ehet ilyet. Vészesen fenyegeti az elhízás. :D Ő csak a kalóriák alapján választ, hogy mit eszik meg. Én ízre választok.
23/31 anonim válasza:
Igaz, hogy üres kalória, de én nem ezért nem szeretem, hanem az íze miatt.
24/31 anonim válasza:
23, végre valaki az íze miatt nem szereti! :D A másik válaszoló se a fánkot, se a tarhonyát csakis a kalóriák miatt nem szereti.
25/31 anonim válasza:
Na igen, a fánk is üres kalória, de azt szeretem.
26/31 anonim válasza:
#24-es: mi a bajod? Szó sem volt itt fánkról🤔
27/31 anonim válasza:
26, egy másik kérdésről beszéltem, ahol ugyanaz a válaszoló trollkodott.
28/31 anonim válasza:
#27-es: honnan veszed hogy ugyanaz az ember VÁLASZOLT?
29/31 anonim válasza:
Talán mert szó szerint ugyanazt írta?? :D
30/31 anonim válasza:
#29-es: és ha mindkettőjüknek ugyanaz a gondolkodásmóduk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!