Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tarhonyás húst milyen húsból...

Tarhonyás húst milyen húsból csináljam?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Sertéscomb, pulykacomb, marhacomb.
2013. febr. 22. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Nemcsak a sertés és a marha hús lehet, + pulyka comb.


Én jobb szeretem az ilyesmihez a csirke-csontost = far-hát-nyak-szárny tarhonyás húsnak, rizseshúsnak ezeket szoktam összefőzni. Imádom szopogatni. A combot + mellehúsát már inkább rántva vagy sütve. Persze nem vagyunk egyformák.

2013. febr. 22. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze az is kérdés lehet, hogy mid van otthon, és akkor abból pl. én, mit készítenék?

Elárulod milyen husid van, vagy most indulsz vásárolni?

2013. febr. 22. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

Pulyka comb és pulyka nyakam illetve liba aprólékom van itthon:

Liba aprólékból majd lúdas kását szeretnék csinálni :

Maradok a pulyka nyaknál .


Köszönöm a válaszokat ..

2013. febr. 22. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármilyenből amit szerettek.
2013. febr. 22. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Oké, én is így döntenék.

A pulyka combot pedig fokhagymával megtűzdelve, nyami-nyami fincsire sütve. :))))

2013. febr. 22. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim válasza:
Nálam a sertés a tarhonyába való!
2013. febr. 26. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 balkalolka ***** válasza:
Lapockából is finom.
2013. febr. 28. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim válasza:
Szerintem lóhúsból most az a menő!!
2013. márc. 1. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
diszno,vagy csirke.
2013. márc. 7. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!