Tarhonyás húst milyen húsból csináljam?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 11:09
1/10 anonim válasza:
Sertéscomb, pulykacomb, marhacomb.
2/10 anonim válasza:
Nemcsak a sertés és a marha hús lehet, + pulyka comb.
Én jobb szeretem az ilyesmihez a csirke-csontost = far-hát-nyak-szárny tarhonyás húsnak, rizseshúsnak ezeket szoktam összefőzni. Imádom szopogatni. A combot + mellehúsát már inkább rántva vagy sütve. Persze nem vagyunk egyformák.
3/10 anonim válasza:
Persze az is kérdés lehet, hogy mid van otthon, és akkor abból pl. én, mit készítenék?
Elárulod milyen husid van, vagy most indulsz vásárolni?
4/10 A kérdező kommentje:
Pulyka comb és pulyka nyakam illetve liba aprólékom van itthon:
Liba aprólékból majd lúdas kását szeretnék csinálni :
Maradok a pulyka nyaknál .
Köszönöm a válaszokat ..
2013. febr. 22. 11:45
6/10 anonim válasza:
Oké, én is így döntenék.
A pulyka combot pedig fokhagymával megtűzdelve, nyami-nyami fincsire sütve. :))))
7/10 anonim válasza:
Nálam a sertés a tarhonyába való!
9/10 anonim válasza:
Szerintem lóhúsból most az a menő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!